2024.8.9 15:54
Olvasási idő 0:43
Krajnyák Petra

Billie Eilish, Snoop Dogg és a Red Hot Chili Peppers is fellép a 2024-es olimpia záróceremóniáján

SPORT 2024-ES PÁRIZSI OLIMPIA BILLIE EILISH OLIMPIA OLIMPIAI JÁTÉKOK PÁRIZS SNOOP DOGG

Az amerikai fellépők a következő olimpiának otthont adó Los Angelest képviselik. A franciák részéről a Phoenix és az Air kaphat helyet a műsorban.

Több forrás is megerősítette, hogy Billie Eilish, Snoop Dogg és a Red Hot Chili Peppers is fellép majd a 2024-es párizsi olimpia záróünnepségén, számolt be a Variety.

A három amerikai előadó fellépése szimbolikus értéket is hordoz, ugyanis a nyári olimpiai játékok hagyományainak megfelelően a franciák jelképesen átadják az ötkarikás zászlót Los Angelesnek, ahol a 2028-as sporteseményt tartják majd.

Snoop Dogg mostanra már-már megkerülhetetlen alakja lett a párizsi játékoknak: az olimpia kezdete előtt az utolsó szakaszon az amerikai rapper hordozhatta az olimpiai lángot, emellett műsorvezetőként tudósított az eseményekről.


Az amerikai fellépők részben előre felvett, részben élő produkcióit Los Angelesből közvetítik majd. A Le Parisien nevű francia lap korábban arról írt, hogy a francia előadókat a Phoenix és az Air fogja képviselni a vasárnapi záróceremónián.

Ha minden igaz, rajtuk kívül Tom Cruise is a produkció része lesz, aki mindenféle látványos mutatványokat mutat majd be a francia fővárosban, aztán a történet íve szerint repülőre száll, majd az óceánon átkelve ejtőernyővel ugrik a mélybe, hogy aztán az ikonikus Hollywood feliratnál landoljon.

Az értesülések szerint az amerikai zenészek itt veszik majd át tőle a stafétát, illetve a produkciót.