2024.1.2 12:21
Olvasási idő 0:48
Masszi-Rigó Csilla

Snoop Dogg műsorvezető lesz a párizsi olimpiai játékokon

SPORT OLIMPIA OLIMPIAI JÁTÉKOK SNOOP DOGG

A rapper élőben fog bejelentkezni az ötkarikás játékokról.

Leszerződtette Snoop Doggot a 2024-es párizsi olimpiára az NBCUniversal, így a rapper az ötkarikás játékokról fog élőben bejelentkezni az amerikai tévécsatornán – derül ki a Variety híréből. 

A magazin szerint Dogg „egyedülálló módon fogja bemutatni, mi történik a sporteseményen, együtt fedezi fel a nézőkkel Párizs nevezetességeit, valamint a sportesemény versenyzőivel is beszélget majd.” Nem ez az első alkalom, hogy a rapper részt vesz az olimpiai játékok közvetítésében, ő és a színész Kevin Hart még 2021-ben a Peacock streamingszolgáltatón kommentátorként dolgoztak együtt a tokiói olimpián.

Snoop Dogg a Dear Mama című film premierjén 2023 áprilisában Forrás Araya Doheny/FilmMagic

„Az olimpián nőttem fel, és izgatottan várom, hogy lássam, ahogy a sportolók Párizsban is hozzák a legjobb formájukat. Ez az ügyesség, az elhivatottság és a nagyságra való törekvés ünnepe” – mondta Snoop egy nyilatkozatban. „Lesz néhány elképesztő verseny, és természetesen én is hozom a Snoop-stílust. Ez lesz a valaha volt legepikusabb olimpia, úgyhogy maradjatok velünk, és tartsátok nyitva a szemeteket.”

Molly Solomon, az NBC Olympics Production vezető producere és elnöke hozzátette, hogy Snoop 2021-es tokiói olimpiai kommentárja több tízmilliós nézettséget ért el, így nem is volt kérdés, kit bíznak meg az idei műsorfolyam vezetésével. Az ötkarikás játékok július 26-án kezdődnek majd, nekünk pedig végre nem kell majd minden verseny miatt (kivéve a szörfversenyeket, melyeket Tahitin tartanak) hajnalban kelnünk vagy késő éjjelig virrasztanunk.