2024.8.8 15:53
Olvasási idő 0:53
Maier Péter

Ifj. Schobert Norbert bevonult katonának, bár a bejelentéséből inkább az jön le, hogy a honvédség influenszere lett

ARCOK IFJ. SCHOBERT NORBERT KATONASÁG SCHOBERT NORBI SZTÁRBOX

A 19 éves influenszer meg akarja védeni a hazáját, ezért csatlakozik a Magyar Honvédség tartalékos katonái közé.

Ifj. Schobert Norbert szerda este az Instagramon jelentette be, hogy tartalékos katonaként csatlakozik a Magyar Honvédséghez. Ehhez egy videót is posztolt, ami inkább tűnik általános toborzó tartalomnak, mintsem az ő specifikus bejelentésének, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy milyen posztszöveget írt hozzá:

„A világ sajnos nem lelhet békére a környező konfliktusok miatt, miközben rengeteg család veszíti el otthonát és szeretteit. Én úgy gondolom, hogy az első és legfontosabb dolog, megvédeni az országot ahová születtünk és ahova annyi emlék köt bennünket.

Ez egy ember gondolatából, sajnos nem tud megvalósulni. Összefogásra van szükség. Pont ezért csatlakozom a Magyar Honvédség tartalékos katonái közé.

Nagyon megérintett a Magyar Honvédség mottója: »Szeretem, megvédem!« Én is így gondolom. Ha téged is érdekel a haza védelme, akkor csatlakozz te is a Magyar Honvédséghez!“ – szól a bejegyzése.

A 19 éves influenszer azóta egy Insta-sztoris Q&A-sessiont is tartott, amiben megnyugtatta azokat, akik az oktatásáért aggódtak volna. Egy kérdés ugyanis arról szólt, hogy folytatja-e így is az iskolát, amire ő csak annyit válaszolt, hogy „természetesen“. Többen is kérdezték, milyen indíttatásból csatlakozik a hadsereghez „ilyen háborús időkben“, erre azt válaszolta: a haza és az ország védelme motiválja.

Kiemelt tartalom
Idén bekapcsoltuk a tévét, de bár ne tettük volna: magyar műsorok, amelyeken hatalmasakat krindzseltünk 2023-ban Idén bekapcsoltuk a tévét, de bár ne tettük volna: magyar műsorok, amelyeken hatalmasakat krindzseltünk 2023-ban 2023.12.31 19:18

Ifj. Schobert Norbert nem most bizonyítja először a nyilvánosság előtt férfiúi rátermettségét, ugyanis tavaly a Sztárboxban is versenyzett, igaz, ott már a negyeddöntőben kikapott Istenes Bencétől.