2024.8.8 10:25
Olvasási idő 0:36
Maier Péter

Megvan, mikor érkezik Timothée Chalamet Bob Dylan-filmje

FILMEK + SOROZATOK BOB DYLAN EDWARD NORTON FILMEK TIMOTHÉE CHALAMET

Még idén mozikba kerül James Mangold "A Complete Unknown" című rendezése, amit karácsonytól vetítenek majd az amerikai mozik.

Karácsony első napjára időzítette az A Complete Unknown című film amerikai premierjét a Searchlight Pictures stúdió – írja a Hollywood Reporter. A James Mangold által rendezett Bob Dylan-életrajzi filmben Timothée Chalamet alakítja majd a most 83 éves énekes-dalszerzőt.

Az ugyan egyelőre még nem ismert, hogy az A Complete Unknown mikor érkezik majd a magyar mozikba, az viszont már biztos, hogy az Egyesült Államokban december 25-re tűzték ki a premier időpontját.

Képkocka az 'A Complete Unknown' című filmből
Képkocka az 'A Complete Unknown' című filmből Forrás Macall Polay, Courtesy of Searchlight Pictures.

Chalamet mellett olyan színészek tűnnek fel benne, mint Edward Norton, Elle Fanning, Boyd Holbrook, Monica Barbaro, Dan Fogler, P.J. Byrnel, Norbert Leo Butz, Will Harrison és Scoot McNairy.

A filmet jegyző James Mangold korábban egy másik legendás countryénekesről, Johnny Cashről is készített életrajzi filmet (A nyughatatlan), emellett ő rendezte többek között Az aszfalt királyai című Oscar-jelölt mozit, illetve több szuperhősfilm is köthető a nevéhez.

Timothée Chalamet egyébként maga énekli a dalokat a filmben, ahogy az már egy korábban megjelent előzetesből is kiderült:

Kiemelt tartalom
Először hallhatjuk Bob Dylanként énekelni Timothée Chalamet-t Először hallhatjuk Bob Dylanként énekelni Timothée Chalamet-t 2024.7.24 17:33