2024.7.31 10:27
Olvasási idő 0:44
Szécsi Krisztián

Bár Orbán Viktor Majkát szereti jobban, a Forbes szerint Azahriah a legértékesebb magyar celeb

ARCOK AZAHRIAH FORBES MAJKA

A leghallgatottabb magyar előadó két év után taszította le az ózdi rappert a Forbes-lista első helyéről.

A Forbes 2024-ben is listán értékelte a legnagyobb hazai művészeket, közszereplőket és celebeket. A módszertanuk többek között az ismert emberek címlapmegjelenéseit, sajtótalálatait, közösségi médiás aktivitását és követőinek számát vizsgálta a 18-59 éves magyarok körében.

Bár Orbán Viktor a legutóbbi TikTok-videójában Azahriah és Majka közül az utóbbit választotta, Baukó Attila a tavalyi listához képest 22 helyet javított, így egyenesen a dobogó legtetejére került, letaszítva onnan Majkát, aki 2022-ben és 2023-ban még a legértékesebb hazai celebnek számított. A második helyen Sebestyén Balázs végzett, az ózdi rapper a harmadik helyre csúszott vissza.

Kiemelt tartalom
Orbán Viktor betekintést engedett a zenei ízlésébe, a Majka–Azahriah-beefben is megmondta a tutit Orbán Viktor betekintést engedett a zenei ízlésébe, a Majka–Azahriah-beefben is megmondta a tutit 2024.7.30 11:48

Az első tízben – a Z generációsokat képviselve – a negyedik helyen végzett a Valmar, azaz Marics Peti és Valkusz Milán duója, a hatodik Palvin Barbi lett. Ördög Nóra a tavalyi negyedik helyéről az ötödikre csúszott vissza, míg Rúzsa Magdi a harmadikról a hetedikre, ahol Istenes Bencével osztozkodik.

Krausz Gábor, aki az elmúlt évben Tóth Gabival való válása miatt kiemelt médiafigyelmet kapott, a tizedik lett. T. Danny a lista huszadik, Tóth Andi a huszonkettedik fokán erősíti generációnkat, de a harmincas listán ott van Csobot Adél, Halott Pénz, Fluor Tomi és ByeAlex is.

A teljes listát a Forbes oldalán éritek el.