2024.7.30 11:48
Olvasási idő 1:06
Maier Péter

Orbán Viktor betekintést engedett a zenei ízlésébe, a Majka–Azahriah-beefben is megmondta a tutit

ARCOK ABBA ÁKOS AZAHRIAH HALOTT PÉNZ MAJKA ORBÁN VIKTOR QUEEN TIKTOK

A miniszterelnök szerint Ákos a legnagyobb király, de végül mégsem ő húzza be a GOAT címet nála.

A magyar könnyűzene sztárjaival játszotta el Orbán Viktor azt a TikTok-kihívást, amiben minden fordulóban két lehetőség közül kell választani, aztán, aki a végén bennmarad, az lesz a GOAT – vagyis a Greatest Of All Time, azaz minden idők legjobbja.

A magyar miniszterelnök TikTok-oldalán közzétett 49 másodpercben rengeteg érdekes megszólalás van, a kormányfő döntést hoz például a Majka–Azahriah-összetűzésben is, és elmondja kettejük közül kit tart jobb zenésznek.

„Majka“ – vágja rá ellentmondást nem tűrve a kérdés hallatán. Ugyanakkor a következő körben Majka is kiesik, méghozzá a Halott Pénzzel szemben, akit aztán a végső esélyes Ákos ejt ki, hiszen „Ákos a király“.

„Na jó, ne viccelődjünk!“ – válaszolja a következő kérdésre, amikor Bródy János és Ákos közül kell választania, nála ez ugyanis sima vendég. A következő körben Bródy állandó zenésztársa, Koncz Zsuzsa versenyez Ákossal, amire meglepő választ ad a miniszterelnök: „Titkos Koncz Zsuzsa-rajongó vagyok, de ezt titokban tartom. Inkább kitartok Ákos mellett“ – fogalmaz, ami azért érdekes, mert a legendás énekesnő az utóbbi években többször is nyilvánosan kritizálta a regnáló kormányt.

Orbán Viktor a TikTokon
Orbán Viktor a TikTokon Forrás Orbán Viktor / TikTok

„Ákos az egy komoly dolog, a Queen pedig egy show-műsor“ – mondja a következő párosításnál Orbán, aki ezek szerint nem bömbölteti a Bohemian Rapsodyt a kocsijában. Ákos ezt követően az Abbát is megveri, és csak ezt követően akad legyőzőre.

Orbán ugyanis az utolsó körben a Cseh Tamás–Ákos-összevetésben a 2009-ben elhunyt énekesre szavaz, aki szerinte még Ákos zenéjének is az „ősforrása“.

Minden komoly dolog Cseh Tamáshoz megy vissza. Mégiscsak ő az énekmondó. Az első, az igazi, az örökös, a halhatatlan énekmondó

– emlékezik meg Orbán Viktor a legendáról a videó végén.

@viktor_a_tiktokon Tegyünk pontot a végére! #orbanviktor#miniszterelnok#follow#fyp#Tusványos#Tusnád#Azahriah#Majka#CsehTamás#Ákos#HalottPénz#KonczZsuzsa#BródyJános#Queen#Abba♬ Summer Vibes - GRLN