A cikk az Arena Mall megbízásából készült.
2024.7.25 15:39
Olvasási idő 0:46

Az Arena Mallban most te is megnézheted, hogyan készül el egy 100 négyzetméteres falfestmény

Az Arena Mallban most te is megnézheted, hogyan készül el egy 100 négyzetméteres falfestmény
Forrás Arena Mallery
KULTÚRA ARENA MALL KÉPZŐMŰVÉSZET STREET ART

Tripsánszki Dávid egyedülálló, 100 négyzetméteres graffitit készít élőben a főváros egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, az Arena Mallban.

Mosolyra fakaszt, elgondolkodtat, lenyűgöz, vagy mindez egyszerre: egy biztos, szó nélkül nem lehet elmenni mellette. Különleges látásmódjának és sokszor provokatív stílusának köszönhetően a street art óriási népszerűségre tett szert világszerte és Magyarországon is. A legújabb trendeket képviselő Arena Mall pedig meglepő koncepciót valósít meg azzal, hogy egész nyáron színes street art összművészeti programokkal várja látogatóit és a műfaj rajongóit.

Tripsánszki Dávid – azaz Tripó, a street art legismertebb magyar alakja – nyár elején Arena Mallery címmel rendezett kiállítást, júliusban pedig egyedülálló, 100 négyzetméteres graffitit készít élőben a főváros egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában.

Tripó egyetlen fekete filctollal – Európában elsőként – az eddigi legnagyobb méretben készíti el különleges alkotását. A beltéri falfestmény készítése július végéig tart, így végigkísérheted az alkotás teljes folyamatát, sőt a helyszínen elcsípheted a művészt is, amint kedvenc bakelit lejátszója kíséretében dolgozik.

Kiemelt tartalom
Hová menjünk, miket nézzünk szeptemberben? – 5 kiállítás, hogy tartalmasan induljon az ősz Hová menjünk, miket nézzünk szeptemberben? – 5 kiállítás, hogy tartalmasan induljon az ősz 2024.9.1 9:31

Az elkészült alkotást Tripó augusztus 2-án, pénteken 21 órától mutatja be személyesen az érdeklődőknek egy különleges rave party keretében. Az Arena Wallery: Art&Rave című rendezvényen a művész tudatos és felelős bulizásra is buzdít, ahol az egyedülálló audiovizuális élmények varázslatos lüktetése biztosítja a különleges atmoszférát, DJ és projection mapping segítségével.

A részvétel ingyenes, Tripó és a szervezők nagy szeretettel várnak mindenkit az Arena Mall földszintjén.