2024.7.25 12:47
Olvasási idő 0:41
Szöllősi Anna

Hamarosan érkezik Sophie posztumusz lemeze, amiről most két új számot is hallhatunk

ZENE ALBUM POSZTUMUSZ SOPHIE

Két új dal jelent meg Sophie szeptemberben érkező posztumusz albumáról: a "Berlin Nightmare" című számban Evita Manji, a "One More Time"-ban Popstar a partnere.

Berlin Nightmare és One More Time címmel két új szám érkezett a 2021-ben, 34 éves korában elhunyt Sophie Xeon szeptemberben érkező nagylemezéről.

A posztumusz anyag az előadó halála előtt már majdnem készen volt, Sophie és jól bevált partnere, Benny Long éveken át dolgozott rajta.

A két új szám közül a Berlin Nightmare című Evita Manji közreműködésével készült:

 

A One More Time című trekket Popstarral közösen jegyzi:

 

 

A két dal a júniusban megjelent, Kim Petras és BC Kingdom közreműködésével készült Reason Why  után érkezett.

A skót Sophie Xeon Athénban halt meg 2021 januárjában, miután három emeletet zuhant egy épület tetejéről, ahonnan a teliholdat szerette volna lefényképezni. A transznemű előadó szólókarrierje előtt esküvőkön és bulikon DJ-zett, illetve egy Motherland nevű együttes tagja volt.

Első száma, a Nothing More To Say 2013-ban jelent meg, amit az a Bipp követett, ami a 2015-ös, Product című válogatás nyitódala is lett. Első igazi nagylemeze, az Oil of Every Pearl’s Un-Insides 2018-ban jött ki, amit a legjobb tánczenei/elektronikus album kategóriában Grammy-díjra is jelöltek.

Sophie című anyag szeptember 27-én érkezik.