2024.7.24 10:50
Olvasási idő 0:49
Szécsi Krisztián

Halle Berry melleit cicákkal takarva emlékezett meg A Macskanő 20 éves évfordulójáról

ARCOK FILMEK HALLE BERRY MACSKANŐ

A 2004-es filmet az Arany Málna bizottsága annak idején az év legrosszabb filmjének választotta, "A Macskanő" mégis Halle Berry pályájának egyik mérföldköve lett.

Húsz éve, 2004 júliusában, Halle Berry főszereplésével jelent meg a 2000-es évek egyik emblematikus szuperhősfilmje, A Macskanő. A színésznő a mai napig kedves emlékként őrzi a forgatás munkálatait, ezért most az Instagram-oldalán emlékezett meg a jeles évfordulóról.

Halle Berry Macskanőhöz illő maszkban, igen kevés ruhával, valamint múlt hónapban örökbefogadott macskáival ünnepelte a meghatározó feminista szuperhőst, aki szexuális kisugárzásával rabul ejtette a férfiszíveket, gyors észjárásának köszönhetően pedig egy ostorcsapással megbüntetett minden gonosztevőt.

„Ma 20 éve, hogy az a megtiszteltetés ért, hogy életre kelthettem ezt az ikonikus karaktert. Mindig közel lesz a szívemhez, és örökké Patience Phillips, azaz Macskanő leszek! Köszönöm, @missjee79! Amikor ezek a fekete szépségek megjelentek az udvaromban az anyjukat keresve, Jee segített nekünk a mentési folyamatban. Örökké hálásak leszünk“ – írta a posztban.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés

A Macskanő a teszetosza és ügyetlen Patience Phillips történetét meséli el, akit egy teljesen átlagosnak tűnő napon férfiak gyilkolnak meg. Patience holtteste körül, amit egy szennyvízcsatornába hajítottak a bűnözők, macskák gyűltek össze, majd visszaküldték a nőt az élők közé.

Kiemelt tartalom
Netflix, Disney+, Max és SkyShowtime újdonságok szeptemberre, ha már alig vártad, hogy vége legyen a nyárnak Netflix, Disney+, Max és SkyShowtime újdonságok szeptemberre, ha már alig vártad, hogy vége legyen a nyárnak 2024.8.31 8:23

Az újjászületéssel Patience varázslatos képességekre is szert tett: teste atletikussá, mozdulatai akrobatikussá váltak, megszerette a tonhalat, és leküzdhetetlen vágyat érzett arra, hogy megtudja, miért kellett megölni. A film a 25. Arany Málna-gálán elnyerte a legrosszabb filmnek járó díjat.

Ha kicsit nosztalgiáznál, A Macskanő előzetesét itt tudod megnézni: