2024.7.23 10:33
Olvasási idő 0:41
Krajnyák Petra

Emily Cooper szappanoperába illő élete már nem csak Párizsban zajlik – Megérkezett az Emily Párizsban új évadának előzetese

FILMEK + SOROZATOK ELŐZETES EMILY PÁRIZSBAN NETFLIX SOROZATOK

A dizájnerruhákkal teli dráma negyedik évada még kaotikusabbnak ígérkezik, mint az eddigiek.

Megérkezett az Emily Párizsban negyedik évadának előzetese, amely az alkotók és a stáb tagjai szerint bosszút és szívfájdalmakat egyaránt tartogat. A címszereplőt alakító Lily Collins elmondása szerint az általa alakított Emily Cooper szíve mindig Párizsért fog dobogni, de egy váratlan fordulat nyomán római vakációra indul. 

Az előzetes alapján úgy tűnik Emily továbbra sem tud dönteni Gabriel és Alfie között. Még jobban bonyolítja a helyzetet, hogy Camille új párkapcsolatát is titokban kell tartania Gabriel előtt, akitől barátnője gyereket vár.

A legutóbbi évad fináléjában igazi szappanoperába illő dráma zajlott le. Gabriel hirtelen felindulásból megkérte Camille kezét, aki természetesen igent mondott. A ceremónián azonban Camille kijelentette, hogy nem házasodhatnak össze, mivel Gabriel azóta szerelmes Emilybe, hogy először megpillantotta. Ennek hallatán Alfie szakított Emilyvel, aki ezután szerelmet vallott Gabrielnek. Csakhogy újabb kapcsolatukat hátráltató információra derült fény: Camille terhes Gabrieltől.

Kiemelt tartalom
Netflix, Disney+, Max és SkyShowtime újdonságok szeptemberre, ha már alig vártad, hogy vége legyen a nyárnak Netflix, Disney+, Max és SkyShowtime újdonságok szeptemberre, ha már alig vártad, hogy vége legyen a nyárnak 2024.8.31 8:23

A folytatás a Bridgerton harmadik évadához hasonlóan két felvonásban érkezik a Netflixre. Augusztus 15-én az első öt rész landol a streamingoldalon, a második öt rész szeptember 12-től érhető majd el.

Az Emily Párizsban negyedik évadának előzetesét itt lehet megnézni: