2024.7.11 11:43
Olvasási idő 0:36
Kovács M. Dávid

Zendaya másával bővül a budapesti Madame Tussauds

KULTÚRA BUDAPEST KIÁLLÍTÁS MADAME TUSSAUDS BUDAPEST ZENDAYA

Az Amszterdamból érkezett szobrot egy olyan padra ültették, amit a világhírű Zsolnay manufaktúra díszített fel.

Újabb viaszfigurával bővült a Madame Tussauds Budapest: a látogatók mostantól Zendayával is találkozhatnak a Dorottya utcai palotában.

A szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközlemény szerint a fiatal világsztár mása a Gellért fürdő hangulatát megidéző VIP-teremben, egy Zsolnay díszítésű padon kapott helyet, onnan szemléli Brad Pittet, Madonnát, Leonardo DiCapriót és a többi hírességet.

Zendaya viaszfigurája a Madame Tussauds Budapest kiállításán.
Zendaya viaszfigurája a Madame Tussauds Budapest kiállításán. Forrás Madame Tussauds Budapest

Mint írják, az Amszterdamból érkező figurán annak a ruhának a másolata látható, amelyben Zendaya a 2019-es Emmy-gálán tündökölt Los Angelesben. De más újdonságot is említ a közlemény: Ariana Grande figuráját vadonatúj installációval lehet látni a Cinema Kávézóban.

Zendaya egyébként jól ismeri Budapestet, hiszen a Dűne nagy részét Magyarországon forgatták, így hónapokat töltött nálunk: szerelmével, Tom Hollanddal elektromos robogóval járták be a rakpartot, de feltűntek például egy belvárosi pizzériában is.

A világ huszonnegyedik Madame Tussauds múzeumát tavaly májusban nyitották meg a budapesti Palazzo Dorottyában. Az eseményen a Refresher is részt vett, sőt, verssel állítottuk fel a szőrt Zámbó Krisztián karján, ez erről szóló cikkünket itt találod:

Kiemelt tartalom
Lehullott a lepel, Zámbó Jimmy-emlékhelynek és interaktív szelfiparadicsomnak sem utolsó a budapesti Madame Tussauds Lehullott a lepel, Zámbó Jimmy-emlékhelynek és interaktív szelfiparadicsomnak sem utolsó a budapesti Madame Tussauds 2023.5.23 21:20