2024.7.4 14:33
Olvasási idő 0:37
Masszi-Rigó Csilla

Új sorozatot indít a BTS két tagja: hátizsákos túrára indul Jungkook és Jimin

FILMEK + SOROZATOK BTS JIMIN JUNGKOOK

A Disney+ új sorozatában a BTS két legfiatalabb tagja hátizsákkal járja be New York államot, majd Dél-Koreába és Japánba is ellátogatnak.

Utazós valóságshow főszereplői lesznek a BTS tagjai, amelyben Jimin (Csimin) és Jungkook (Dzsongguk) hátizsákos túrára indulnak, felfedezik New York államot, a dél-koreai Csedzsu-szigetét és a japán Szapporo városát is.

A Disney+ augusztus 8-án mutatja be az Are You Sure?!! című sorozatot, amely aznap mindjárt két résszel debütál, ezután pedig hetente fog új részekkel jelentkezni. A két előadó kalandjait összesen nyolc epizódon keresztül követhetjük.

Utazós reakity indul a BTS tagjainak főszereplésével
Jimin és Jungkook utazós realityje augusztusban debütál a Disney+-on. Forrás Disney +

A reality nem a luxusszállodák csillogó termeit mutatja be, Jimin és Jungkook igazi kalandorok módjára járják be New York állam, Dél-Korea és Japán vidékeit, egyaránt fognak túrázni, sátrazni, saját magukra főzni, de még kenuzni is.

A sorozat nem most készült, a jeleneteket még azelőtt vették fel, hogy Jimin és Jungkook megkezdték kötelező katonai szolgálatukat. Dél-Koreában minden 18 és 28 év közötti munkaképes férfinak minimum 18 hónapig katonai szolgálatot kell teljesítenie, a BTS szünete várhatóan 2025-ig tart.

Kiemelt tartalom
Befejezte katonai szolgálatát a BTS tagja, hamarosan ezer szerencsés rajongót ölelget meg Befejezte katonai szolgálatát a BTS tagja, hamarosan ezer szerencsés rajongót ölelget meg 2024.6.13 12:49

A valóságshow mellett Jimin nemrég jelentette be második, Muse című szólóalbumát, amely a tervek szerint július 19-én jelenik meg.