2024.7.2 18:14
Olvasási idő 0:27

Mi a Valmar sikerének titka? (A MAGYAR ZENE NEMZETKÖZI SZINTEN VAN?🎤) – A Te Hangod

VIDEÓ A TE HANGOD BUDAPEST PARK KONCERT MAGYAR ZENE VALMAR VIDEÓ

A Valmar duóról az elmúlt években talán csak az nem hallott, aki valamelyik kő alatt él – de még ez is erősen megkérdőjelezhető. Ha esetleg azt gondolod, még egyetlen Valmar-számot sem hallottál... de, fixen hallottál.

Az Úristen és az Éget a nap című számok kirobbanthatatlanok a rádiókból, a Deák téren gengelő fiatalok playlistjeiből, de még a balatoni lángosozókból is. Mi pedig a saját szemünkkel is meg akartuk nézni, milyen most egy Valmar-koncert a Budapest Parkban.

Kristóf, a REFRESHER Magyarország új arca itt kérdezte a Valmar-rajongókat, hogy miben rejlik a zenekar titka, ki a kedvenc tagjuk, illetve a magyar zenei szcénáról is szó esett, egészen pontosan, hogy a magyar zene megközelíti-e vagy akár már túl is szárnyalta a nemzetközi zenei színteret.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, a Spotifyon és a Facebookon is!