2024.6.28 12:26
Olvasási idő 0:43
Maier Péter

Playback Péntek: Camila Cabello, Lil Yachty és James Blake fújják el a nyári záporokat

Playback Péntek: Camila Cabello, Lil Yachty és James Blake fújják el a nyári záporokat
Forrás REFRESHER / Heilman Petra
ZENE CAMILA CABELLO JAMES BLAKE LIL YACHTY MAGYAR ZENE PLAYBACK PÉNTEK SPOTIFY

New Music Friday REFRESHER-módra: kerülj képbe a legfontosabb új megjelenésekkel e heti válogatott lejátszási listánkon!

A hét legnagyobb mainstream albummegjelenése egyértelműen Camila Cabello friss lemeze, amelyről már az előzetesen megjelenő dalok alapján is úgy tűnt, hogy valami egészen mást hoz majd, mint amit eddig a kubai-mexikói énekesnőtől hallottunk. Cabello progresszívabb, kísérletezőbb irányba indult, de hogy ez hogyan sült el, az eléggé megosztja a hallgatókat.

A másik kiemelt lemezünket James Blake és Lil Yachty szállította, akiknek kollabja már ötlet szintjén is égben köttetett házasságnak tűnt. A pszichedelikus rockzene irányába elmozduló rapper és az elszállós brit r'n'b-király közös lemezének életlen hangjait mindenki szeretni fogja, aki szereti a drogokat nagy természeti terekbe képzelni magát, miközben szól a zene.

Június legforróbb (átvitt értelemben is) hétvégéjén új lemezzel érkezett még az Imagine Dragons és KKevin, de tele vagyunk fontos új magyar dalmegjelenésekkel is: Co Lee és Blaize elmozdultak a 2-step felé, Girlhoodék –ahogy szokták – jól elengedik a toxik exet, és a Hűvös is belépett a saját „zene kocsizáshoz“-érájába.

Jó szórakozást kívánunk hozzá!

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!