2024.6.25 12:26
Olvasási idő 1:06
Kovács M. Dávid

Valkusz Milán visszaköltözött a szüleihez, újra a gyerekszobájában lakik

ARCOK LAKHATÁS VALKUSZ MILÁN VALMAR

Miután a Valmar tagjai két és fél év után különköltöztek egymástól, Valkusz Milán átmenetileg a szüleihez költözött, nemrég ugyanis belekezdett első saját otthona kialakításába.

Noha sokáig Marics Petivel élt egy legénylakásban, Valkusz Milán, a Valmar duó másik fele ideiglenesen hazaköltözött a szüleihez, ahol újra a gyerekkori szobájában lakik – derült ki egy rádióinterjúból.

A Valmar énekese nemrég belevágott első saját otthona kialakításába, ezért amíg a munkálatok tartanak, újra a szülei házában él. Valkusz nagyjából 16 éves korától lakott abban a szobában, amelyikbe nemrég visszaköltözött, és mint mondja, van egy kis déjà vu érzés is benne, hiszen annak idején jó néhány daluk itt született.

A költözés mindig egy nagy szívás. Akár kevés cuccod van, akár sok, borzalmas. Összerakod a cuccaid, hogy egy másik helyen mindent elölről kezdj és kipakolj.

Valkusz Milán a Sláger FM-en beszélt arról, hogy a költözés nyűgjei ellenére alig várja, hogy birtokba vehesse első saját otthonát. „Amennyire az időm engedi, igyekszem kivenni a részemet a munkálatokból, de főleg a szüleim intézik a legtöbb dolgot. Egyrészt nekik megvan a rutinjuk, másrészt anyukám nem egy ház- és kertfelújítást vezényelt már le, neki nagyon megy ez” – idézi az interjút a Blikk.

Kiemelt tartalom
Koleszos leszel? – 8 tipp, hogy a legtöbbet hozd ki a kollégiumi életből  Koleszos leszel? – 8 tipp, hogy a legtöbbet hozd ki a kollégiumi életből 2024.8.28 11:35

Valkuszt ráadásul kellemetlenség is érte a saját ingatlannal kapcsolatos intézkedések közben. „Előfordult, hogy amikor valahova én telefonáltam árajánlat miatt, és meghallották a nevem, jobban fogott a ceruza. Úgyhogy ezért is jobb, ha a szüleim intézik a legtöbb dolgot. Persze, amiben tudok, igyekszem segíteni“ – magyarázta.

Marics Péter és Valkusz Milán a Valmar együttes egyik 2023-as koncertjén, a debreceni Campus Fesztivál nyitónapján.
Marics Péter és Valkusz Milán a Valmar együttes egyik 2023-as koncertjén, a debreceni Campus Fesztivál nyitónapján. Forrás Czeglédi Zsolt / MTI

Az, hogy Marics Peti és Valkusz Milán már nem élnek együtt, egy ideje ismert volt: Marics április végén árulta el, hogy két és fél év után felszámolták a közös albérletüket. „Elég volt két és fél év egymással, úgy gondoltuk, hogy itt az ideje dobbantani. Mind a ketten eljöttünk az albérletből és új helyre költöztünk“ – mondta akkor Marics, aki a Blikk korábbi információja szerint szintén saját lakást vásárolt magának.