2024.6.27 16:42
Olvasási idő 0:29

„Amint találkoztunk, egyből a legmagasabb dolgokat tűztük ki“ – Gyurist és Stotzot kérdeztük a Levendula Pikniken

VIDEÓ GYURIS INTERJÚ LEVENDULA PIKNIK STOTZ VIDEÓ

Magyarországon még nem annyira gyakoriak a divattervező zenész kollabok, Gyuris Bence és a Stotz márkát vezető Stotz Natália úttörőként álltak össze immáron egy második együttműködésre.

Tavaly Gyuris és Nati első eseményét az (első) Levendula Pikniket a Pontoon hajón tartották, ahol már érezhettük, hogy ez nem egy egyszeri kollab lesz. Bár a zenét és a divatot ötvözték főleg, mégis sokkal inkább egy összművészeti eseménynek tűnt, hiszen rengeteg művészeti ág képviselője érkezett az eseményre.

Ahogy mi is megírtuk a második Levendula Pikniket a Budapest Parkban rendezték meg, itt kérdeztük Gyurist és Natit arról, hogyan találtak egymásra egy lehetséges együttműködésre, megtudtuk, mi Nati kedvenc száma Gyuristól és mi Gyuris kedvenc darabja a közös kollekcióból és a jövőbeli terveiket is megosztották velünk.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!