2024.6.19 9:59
Olvasási idő 0:56
Szécsi Krisztián

Végtelenül sajnálja Novák Katalin lemondását a bicskei pedofilbotrány főszereplője

KÖZÉLET BALOG ZOLTÁN MAGYARORSZÁG PEDOFÍLIA

K. Endre még mindig az ártatlanságát bizonygatja, és Balog Zoltánnak hálálkodik, amiért kiállt mellette.

A Blikk írásban kereste meg K. Endrét, a bicskei Kossuth Zsuzsa gyermekotthon volt igazgatóhelyettesét, aki arra reagált, hogy Balog Zoltán református püspök kiállt mellette a 777 keresztény portálnak adott interjújában.

K. Endre kikötötte, csupán akkor hajlandó nyilatkozni, ha a Blikk teljes egészében közli a mondandóját. Úgy gondolja, nem követett el semmi törvénysértőt, továbbra is ártatlannak tartja magát. Mint írja:

Balog Zoltán püspök úr azon nagyon kevés közismert személyek közé tartozik, aki az ellenem gerjesztett lincshangulatban továbbra is nyíltan felvállalja a véleményét, kiáll az ártatlanságom mellett. A püspök úr ismeri a munkámat, a személyiségemet, és rendelkezik mindazokkal a háttér-információkkal, amelyeket nem tudott figyelembe venni az igazságszolgáltatás ártatlanságom bizonyítása érdekében.

A továbbiakban arról beszél, hogy a közhangulat kihatással volt az igazságszolgáltatásra, és hogy sajnálja, amiért Novák Katalinnak és Varga Juditnak távozniuk kellett hivatalukból.

Kiemelt tartalom
„Gyakorlatilag lefogta a gyerekeket, hogy más bánthassa őket“ – Az otthon dolgozói is kitálaltak a kegyelmet kapott K. Endréről „Gyakorlatilag lefogta a gyerekeket, hogy más bánthassa őket“ – Az otthon dolgozói is kitálaltak a kegyelmet kapott K. Endréről 2024.2.12 14:43

„Minden korábbi nyilatkozatomat fenntartom. Az ügyészség vádat emelt ellenem anélkül, hogy rendőrségi meghallgatáson vettem volna részt“ – írja. K. Endre azt is kifogásolja, hogy állítása szerint az ügyészség egymásnak ellentmondó tanúvallomásokból állította össze a vádiratot, amelyek „nem álltak össze olyan zárt láncolattá“, amelyből kétséget kizáróan meg lehetne állapítani a bűnösségét.

Végtelenül sajnálom a kegyelemadókat, hogy le kellett mondaniuk, ugyanakkor hálásan köszönöm a döntésüket. Balog püspök úr talán azért várt a nyilvánosság előtt megszólalni a választásokig, mert a kegyelmi ügyet politikai haszonszerzésre használták fel a politikai pártok kisebb-nagyobb sikerrel

– mondta K. Endre, aki a Blikk információi szerint az elmúlt időkben leginkább családja szülőfalujában, az erdélyi Zabolán tartózkodhat.

Kiemelt tartalom
K. Endre újra felkereste az egyik bicskei áldozatot, hogy segítsen tisztára mosni a nevét, már a rendőrség is vizsgálódik K. Endre újra felkereste az egyik bicskei áldozatot, hogy segítsen tisztára mosni a nevét, már a rendőrség is vizsgálódik 2024.3.11 12:08