2024.6.17 18:32
Olvasási idő 5:46
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: Barátnak álcázott ellenség jöhet szembe, de egy izgalmas munka is várhat rád

Heti horoszkóp: Barátnak álcázott ellenség jöhet szembe, de egy izgalmas munka is várhat rád
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
ÉLETMÓD HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Ezen a héten is megtudhatod, mire számíthatsz a következő napokban a csillagjegyed alapján.

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten erős késztetést érzel majd, hogy átrendezd a lakásodat, és megújítsd a belső tereket az otthonodban. Mindez szuperül hangzik, de hajlamos vagy hirtelen és átgondolatlan döntéseket hozni, majd az ezekből született projekteket félúton megunni. Figyelj rá, hogy most csináld is végig azt, amit elkezdtél! Hidd el, hamar megbánod majd a falfestést, ha a szoba felénél ráeszmélsz, hogy nem is tetszik igazán ez a szín. Gondolj át mindent alaposan, mielőtt meghozod a végső döntést a héten, így elkerülheted a kellemetlenségeket. Az életedben a következő időszak szólhat egy nagyobb léptékű változásról is, amit még meg kell emésztened neked és a környezetednek is. Próbáld pozitívan felfogni a dolgokat, hiszen akár még szuper lehetőségek is kisülhetnek belőlük. 

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A következő napokban minden a flörtről és az ismerkedésről szólhat. Mivel a csillagjegyed uraló bolygó, a Vénusz a szerelmet szimbolizálja, biztosra veheted, hogy rengeted lehetőséged adódik a héten különböző helyzetekben kipróbálni a flörtölési technikáidat. Ha szingli vagy, élvezd, hogy mindenki akar belőled egy kis darabot, hiszen ezen a héten a szokásosnál is magabiztosabb, karizmatikusabb vagy, amire a környezeted is felfigyel. Mindezek ellenére ne siettess egy kapcsolatot sem, hiszen érdemes előbb megismerni a másikat, mielőtt elköteleződnél. Nincs azzal semmi baj, ha játszod kicsit az elérhetetlent, pláne ha nem ismered olyan jól a másikat. Ha kapcsolatban élsz, most itt az idő, hogy feltedd azt a kérdést a partnerednek, amit eddig nem mertél.

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Könnyen megeshet, hogy a héten úgy döntesz, komolyabbra szeretnéd fordítani a kapcsolatod, amit csak akkor tudsz elérni, ha őszintén megnyílsz a másik előtt. Ikrekként számodra okoz legkevésbé gondot a kommunikáció, és általában bárkivel megtalálod a közös hangot, ennek ellenére gyakran csak a felszínt kapargatod, legyen szó bármilyen témáról. Itt az idő, hogy kicsit komolyabban is megnyilvánulj helyzetekben, fejtsd ki a véleményed őszintén, és ne csak azt mondd, amit a másik hallani szeretne. Ne aggódj, ha valaki nem ért veled egyet, hiszen ahány ember, annyi vélemény. A lényeg, hogy végre kiállj saját magadért és kimondd, amit gondolsz. A következő napokban lehet, hogy kicsit össze kell húznod a nadrágszíjat, hiszen egy váratlan kiadás pottyanhat a nyakadba, amit kénytelen leszel minél hamarabb rendezni. 

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A munkahelyeden végre észreveszik a fáradozásaidat, így végre előtérbe kerülhetsz! Mutasd meg, ki is vagy és milyen jó vagy abban, amit csinálsz, annak ellenére is, hogy nem feltétlen szereted, ha te vagy a figyelem középpontjában. A következő napokban minden sínen haladhat, kiegyensúlyozottak a mindennapjaid, hiszen időt tudsz tölteni a barátaiddal, a családoddal, és még saját magadra is marad energiád. Ne feledkezz meg feltöltődni úgy, ahogy szeretsz, akár egy kirándulással vagy egy vízparti programmal, hiszen ennek köszönhetően tudod olyan jól menedzselni a mindennapjaidat. Ezen a héten szükséged is lesz minden energiádra, hiszen egy új lehetőség nyílhat meg előtted, amire korábban nem is mertél gondolni. Használd ki, hogy végre megtörténik, amire vágytál, és ne felejtsd el megünnepelni a barátaiddal a jó híreket!

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Hajlamos vagy túlgondolni dolgokat és olyan apróságokon pörögni, amikkel senki más nem foglalkozik rajtad kívül. Nem tudod eldönteni, hogy az adott illető kedvel-e vagy sem, éppen emiatt a legkisebb és legáltalánosabb jelekből igyekszel kitalálni, hogy milyen mögöttes tartalma van a mondandójának. Ne stresszeld túl magad ezen, ha tetszik, tedd meg az első lépést, és hívd el valahova, akár a barátaiddal közös programra. A napokban úgy érezheted, hogy kicsit kimerültél és kiégtél, hiszen az elmúlt időszakban végig száztíz százalékosan teljesítettél. Dőlj hátra, és engedd meg magadnak a pihenést, a kikapcsolódást, hiszen anélkül nem tudsz koncentrálni a feladataidra sem. Hallgasd meg, hogy mit gondolnak jelen helyzetedről a legközelebbi barátaid, és fogadd meg a tanácsaikat is. Lásd be: nem kell, hogy mindig neked legyen igazad!

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Legyél kicsit asszertívabb a környezeteddel szemben, hiszen lehet, hogy többen is kifogásolhatják azt, hogy nem vagy a legkompromisszumképesebb személy a világon. Engedd el a gyeplőt, és hagyd, hogy mások is beleszóljanak a tervezésbe, a programszervezésbe vagy bármibe, amit korábban egyedül intéztél. Itt az ideje, hogy kicsit hátradőlj és hagyd, hogy mások szervezkedjenek és stresszeljenek. Így rengeteg energiát takaríthatsz meg, amit olyan tevékenységekre használhatsz fel, melyekre korábban nem volt időd. Találj egy új hobbit, egy új sportot, csinálj valami kreatívat, hogy a kanapén való fetrengés helyett aktívan is kikapcsolódhass. Fogadd el a barátaid véleményét és tanácsát, hiszen csak jót akarnak neked! Ne legyél bosszús abban az esetben, ha nem értenek veled egyet bizonyos dolgokban. 

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A következő időszakban nagy előrelépés és sikerek várhatóak a karrieredben, legyen az egy állásinterjú, egy új, sokkal nagyobb projekt vagy bármi, amire korábban vágytál. Végre megkapod azt a lehetőséget, amelynek köszönhetően sikerül megmutatnod, hogy sokkal többre vagy hivatott, mint a jelenlegi beosztásod. Annak ellenére, hogy a nyár a pihenésről és utazásról szokott szólni számodra, ha keményen dolgozol, egy kis idő múlva garantáltan beérhet a gyümölcse a befektetett energiádnak. Ne aggódj, emellett is lesz lehetőséged a barátaiddal tölteni a szabadidőd, ahogy bulikban sem szenvedsz hiányt. Figyelj oda arra, hogy egészségesen táplálkozz és hidratált legyél, hiszen a nyári hőségben sokkal könnyebben kiszáradhatsz. 

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Most lehetőséged van arra, hogy a zsánered helyett olyan személyiségtípusokkal is randizz, akikkel korábban nem tetted. Engedd el a szigorú listádat és elvárásaidat, egy randi lényege nem más, mint hogy jól érezzétek magatokat, majd legközelebb is akarjatok találkozni egymással. Nem kell rögtön a családtervezésen gondolkodnod, ahogy a hibákat sem feltétlenül kel keresned a másikban. Ha kicsit lazábban állnál a randizáshoz és a párkereséshez, sokkal sikeresebb lennél, mint gondolnád. Ha már kapcsolatban vagy, lehet, hogy a héten kisebb-nagyobb súrlódásokkal kell szembenéznetek, de ha elég kitartóak vagytok, sikerül túljutni a problémán. A következő időszakban rád tör a vágy, hogy kipróbálj új tevékenységeket, kérd meg valamelyik barátod, hogy csatlakozzon hozzád a különböző órákra, amikre befizetsz, így sokkal jobban szórakoztok majd. 

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A napokban megmutatkozhat egy ellenségnek tűnő személy, akiről kiderül, hogy nem a legjobbat akarja neked, és aki egyáltalán nincs rád jó hatással. Nem hiába a mondás, hogy az ellenségeinket tartsuk közelebb a barátainknál. Figyelj a környezetedre, és igyekezz kiszúrni azt a személyt, akinél úgy érzed, nem őszinték a szándékai. Nincs szükséged a negativitásra magad körül, így ne engedd, hogy lelombozzanak. Ennek ellenére bőven lesz időd a héten kapcsolatokat építeni is, hiszen rengeteg programot szerveznek a barátaid, amelyekre ha ügyes vagy, sikerül úgy beosztani az idődet, hogy el tudj menni. Szereted, ha szükség van rád, tanácsokkal is bárkit el tudsz látni, éppen ezért örülni fogsz, amikor az egyik ismerősöd megkér, hogy segíts neki leküzdeni egy nehéz helyzetet. Az is lehet, hogy ennek köszönhetően sokkal szorosabbá válik a kapcsolatotok.

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Figyelj oda a gondolataidra és arra, hogy ne legyen tele a fejed folyamatosan negatív hangokkal. Ne engedd meg magadnak, hogy a félelmeid és kétségeid győzzenek, hiszen te vagy a csillagjegyek közül az, amelyik a legjobban meg tud valósítani egy-egy kitűzött célt. Fókuszálj az aktuális teendőidre, és igyekezz pozitív maradni. Legyen az a mottód, hogy amilyen kedves és megértő vagy másokkal, bánj úgy saját magaddal is! Érzelmileg megterhelő lehet a következő egy hét számodra, hiszen olyan érzések törhetnek elő belőled, melyeket már régóta elfojtasz. Lehet, hogy egy teljesen átlagos szituáció hozza ki ezt belőled, de az is lehet, hogy valamilyen komolyabb helyzetben tör rád. A lényeg, hogy foglalkozz ezekkel ahelyett, hogy a jó öreg szőnyeg alá söprés módszerét választod, hisz csak akkor szabadulsz fel igazán, ha sikerül feldolgoznod ezeket az érzéseket. 

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Itt az idő, hogy végre megtedd azokat a dolgokat magadért, melyeket eddig mindig halogattál, akár lustaságból, akár idő hiányában. Iratkozz be egy reformer pilates vagy jógaórára, váltsd ki a bérleted az edzőteremben, vagy kezdj el smoothie-kat készíteni magadnak, hiszen tudod, hogy már régóta szeretnél kicsit jobban odafigyelni az egészségedre. Motiváció hiányában persze nagyon nehéz, de ha nem egyedül, hanem barátokkal együtt vágsz neki az életmódváltásnak, sokkal könnyebb lesz. Ne felejtsd el, hogy nem csak a mozgás és a táplálkozás fontos, igyekezz odafigyelni a megfelelő stresszkezelési módszerekre, amelyek tényleg segítenek, illetve arra, hogy megtaláld azokat a tevékenységet, amelyek feltöltenek energiával. Mindig törekedj a harmóniára és az egyensúlyra, ha pedig nem sikerül mindent megtenned egy nap, amit szerettél volna, ne ostorozd magad, vond le a következtetéseket, és legközelebb jobban megy majd. 

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Sűrű hét elé nézel, legyen szó költözésről vagy munkahelyváltásról, mindenképpen tele lesz a naptárad a következő időszakban. A sűrű teendők és programok ellenére figyelj oda az elegendő folyadék- és táplálékbevitelre is, hiszen a nagy pörgésben gyakran elfelejted ezeket. Minden a terv szerint halad szerencsére, ezen a héten nem várnak rád nagy meglepetések, sem pedig váratlan kiadások, így azt a kevés szabadidőd érdemes lehet kitölteni egy kis strandolással, bulizással vagy sorozatozással. Lehet, hogy nem tudsz annyi időt tölteni a barátaiddal, mint amennyit szeretnél, hiszen mindenki el van havazva, de ne csüggedj, hiszen most neked is szükséged lesz egy kis énidőre.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!