2024.6.14 15:29
Olvasási idő 1:02
Kovács M. Dávid

Újra a Budapest Parkban tartja az afterpartiját a Budapest Pride

TÁRSADALOM BUDAPEST PARK BUDAPEST PRIDE BULI LMBTQ SZÓRAKOZÁS

A Rainbow Party nemcsak Magyarország legnagyobb LMBTQ-bulija, hanem a Budapest Pride felvonulás hivatalos afterpartija is egyben, ahol jövő szombaton rengeteg zenés program, drag és vogue show-k, valamint ingyenes HIV- és STI-tesztállomás is vár.

Idén is a Budapest Parkban, az ország legnagyobb szabadtéri koncerthelyszínén tartják a Budapest Pride felvonulás hivatalos afterpartiját.

A Budapest Pride felvonulás Magyarország legnagyobb emberi jogi tüntetése, ami kiáll az
LMBTQ-közösség jogaiért és láthatóságáért, és ami után hazánk legynagyobb LMBTQ-buliján ünnepelheted tovább a szeretetet, az elfogadást és a sokszínűséget.

A jövő szombatra meghirdetett Rainbow Party ideje alatt Budapest Park négy színpadán több mint húsz fellépő, a hazai LMBTQ-élet tehetségei lépnek fel, akik közül sokan életükben először állhatnak majd a Park valamelyik színpadán, ahol DJ-k, drag és vogue show-k pezsdítik fel az éjszakát.

2024-ben is a Budapest Parkban rendezik meg a Budapest Pride hivatalos, Rainbow Party nevű afterpartiját.
2024-ben is a Budapest Parkban rendezik meg a Budapest Pride hivatalos, Rainbow Party nevű afterpartiját. Forrás Rainbow Party


A Nagyszínpad a pop és a house helyszíne lesz, amit a Dragvolution előadása, a nemzetközileg is elismert Kiki House of Bandita vogue show-ja, valamint Steiner Kristóf és Nimi fellépése színesít. A színpadot Móritz Dani DJ-szettjével melegítik, a zárásról a LavaLavából ismert Falcao gondoskodik.

Kiemelt tartalom
10 meghatározó LMBTQ-film és -sorozat az elmúlt évtizedekből, hogy legyen mit nézni a Pride-hónap alatt 10 meghatározó LMBTQ-film és -sorozat az elmúlt évtizedekből, hogy legyen mit nézni a Pride-hónap alatt tegnap 17:58 -kor

A Dzsungel, mint minden évben, idén is a queer techno otthona lesz. A Dirty Cash rezidense, Terminal nyit ezen a színpadon, Klaymannel back to backben. Őket a Persephone queer és női technókollektíva követi, majd Hexcode diktálja az ütemeket, végül a HIR, azaz Barbad és Nakrasia buliztat.


A Retro színpadon Peter Kerick zenél, míg a Hoppá színpadon a Budapest Park rezidens LMBTQ-bulija, a Ludus gondoskodik a hangulatról. A helyszínen anonim, ingyenes HIV- és STI-tesztállomás is vár.

Rengeteg zenés program, drag és vogue show-k, valamint ingyenes HIV- és STI-tesztállomás vár a Budapest Pride felvonulás Rainbow Party nevű afterpartiján a Budapest Parkban.
Rengeteg zenés program, drag és vogue show-k, valamint ingyenes HIV- és STI-tesztállomás vár a Budapest Pride felvonulás Rainbow Party nevű afterpartiján a Budapest Parkban. Forrás Rainbow Party

A Rainbow Partyra szóló belépők már online és a helyszínen is kaphatók, a jegyvásárlásoddal a Budapest Pride rendezési költségeit támogatod. Limitált elővételes belépőt június 21-ig tudsz venni, de akár támogatói jegyet is válthatsz, amivel egy nehéz helyzetben lévő LMBTQ-személy jegyét fizeted ki.

Jegyárak, menetrend és további információk a Budapest Park oldalán.