2024.6.14 10:53
Olvasási idő 0:45
Kovács M. Dávid

Még be sem mutatták a Sárkányok háza második évadát, az HBO máris berendelte a folytatást

FILMEK + SOROZATOK HBO SOROZATOK TRÓNOK HARCA/SÁRKÁNYOK HÁZA

Az HBO zöld utat adott a "Sárkányok háza" harmadik évadának.

Alig pár nappal a Sárkányok háza második évadának premierje előtt az HBO berendelte a a Trónok harca előzménysorozatának következő, harmadik évadát, írja a Hollywood Reporter.

A bejelentést Francesca Orsi, az HBO tévés részlegének ügyvezető alelnöke tette, aki George R.R. Martint, a Trónok harca szerzőjét, illetve Ryan Condalt, a sorozat társalkotóját, showrunnerét méltatva szállította a hírt.

Milly Alcock a Sárkányok háza című sorozatban
Milly Alcock a Sárkányok háza című sorozatban Forrás HBO

„George, Ryan és a többi hihetetlen producer, szereplő és stábtag új magasságokba jutott a Sárkányok háza fenomenális második évadával. [...] Nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy folytathatjuk a Targaryen-ház története, és láthatjuk, ahogy ez a csapat újra fényesen ragyog a harmadik évadban“ – mondta.

Kiemelt tartalom
Mindjárt itt a Sárkányok háza folytatása, hosszú előzetes érkezett a második évadhoz Mindjárt itt a Sárkányok háza folytatása, hosszú előzetes érkezett a második évadhoz 2024.5.15 9:44

Hogy az új évad pontosan hány részt jelent majd, egyelőre nem ismert. Közben az HBO egy másik Trónok harca-előzménysorozaton is dolgozik: a Martin Tales of Dunk and Egg című novellasorozatán alapuló Knight of the Seven Kingdoms várhatóan 2025-ben érkezik majd.

Kiemelt tartalom
10 meghatározó LMBTQ-film és -sorozat az elmúlt évtizedekből, hogy legyen mit nézni a Pride-hónap alatt 10 meghatározó LMBTQ-film és -sorozat az elmúlt évtizedekből, hogy legyen mit nézni a Pride-hónap alatt 2024.6.20 17:58

Ahogy korábban írtuk, a Sárkányok háza második évada Magyarországon június 17-én, hétfőn, fut be a Maxra. A Trónok harca előzménysorozata 2022-ben indult, kevesebb mint két év után, nyolc új epizóddal érkezik a folytatás, azaz kettővel kevesebb epizódja lesz, mint az első évadnak volt.

A Sárkányok háza második évadának korábbi előzeteseit itt tudod megnézni: