2024.5.15 9:44
Olvasási idő 0:41
Maier Péter

Mindjárt itt a Sárkányok háza folytatása, hosszú előzetes érkezett a második évadhoz

FILMEK + SOROZATOK ELŐZETES SOROZATOK TRÓNOK HARCA/SÁRKÁNYOK HÁZA

Egy hónap múlva folytatódik a családi trónviszály Westerosban.

Új előzetes érkezett a Sárkányok háza sorozat második évadához, amely egy hónap múlva, június 16-án érkezik a Maxra. A Trónok harca előzménysorozata 2022-ben indult, kevesebb mint két év után, nyolc új epizóddal érkezik a folytatás.

Habár kettővel kevesebb epizódja lesz a második évadnak, mint az elsőnek volt, Clare Kilner rendező biztosította a rajongókat, hogy így is rengeteg minden történik majd a folytatásban. A Hollywood Reporternek úgy nyilatkozott, annyi szufla van ezekben a részekben, hogy alig bírták leszorítani őket egyórás játékidő alá. 

Ryan döntése az volt, hogy adjunk egy erős nyitányt és egy jó befejezést, ezek tele vannak érzelmileg és vizuálisan izgalmas eseményekkel

– fogalmazott Ryan Condal showrunner utasítására utalva Clare Kilner.

A nyáron érkező új évadban Rhaenyra Targaryen és Alicent Hightower vezetik a két oldalt egy családi trónviszály során. Korábban az HBO két külön trailert is kiadott egy időben, amelyekben a két oldal nézőpontjait ábrázolták.

A visszatérő szereplők között szerepel Emma D'Arcy mint Rhaenyra Targaryen, Olivia Cooke mint Alicent Hightower, és Matt Smith mint Daemon Targaryen.

Sárkányok háza második évadának új előzetesét itt lehet megnézni: