2024.5.31 12:08
Olvasási idő 0:49
Szöllősi Anna

Demi Lovato és Kris Jenner is videóban könyörög Paris Hiltonnak, hogy árulja el a nagy titkát

ZENE ALBUM PARIS HILTON ZENE

Az egykori valóságshow-sztár és örökösnő szeptember 6-án "Infinite Icon" címmel adja ki második albumát, amit egy kész sztárparádéval vezetett fel.

Az Infinite Icon című album bejelenését egy sztárokkal teletűzdelt videó előzte meg, amelyben celebek hada – köztük Kris Jenner, Elle és Dakota Fanning, Benny Blanco és Demi Lovato – kéri arra Hiltont, hogy öntse ki a teát végre arról, miben sántikál.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés

Hilton 2006-ban adta ki első önálló, Paris című albumát, amelyen a Stars Are Blind című sláger is szerepelt. Az ezt követő években szórványosan jelentetett meg dalokat, köztük a 2015-ös High Off My Love-ot, a 2018-as I Need You-t, a 2023-as Hot One-t, és idén debütált a Siával közös száma, a Fame Won't Love You.

Hilton korábban a Rolling Stone-nak elmondta: a Hot One elkészítésének élménye bátorította fel, hogy belevágjon egy teljes album elkészítésébe. „Azonnal megihletett, és tudtam, hogy meg kell csinálnunk ezt a lemezt. Bementünk a Sunset Sound stúdióba, és végül 3 dalt vettünk fel egyetlen nap alatt! Varázslatos volt!“ – idézte az Entertainment.

Kiemelt tartalom
Charli XCX, a Tumblr egykori dívája, aki shrekzöldre pingálta a popkultúrát és a divatot is Charli XCX, a Tumblr egykori dívája, aki shrekzöldre pingálta a popkultúrát és a divatot is 4 nappal ezelőtt

Az album híre azután érkezett, hogy kiderült, újra összeáll a 2000-es évek kedvenc celebpárosa, Paris Hilton és Nicole Richie, akiket ismét egy realityben láthatunk. Az újabb közös projektről egyelőre nem sokat tudni, de valószínűleg ezúttal más lesz a koncepció, mint a Simple Life esetében, amivel Hilton és Richie is felkerült a bulvárlapok radarjára.

Kiemelt tartalom
A történelem ismétli önmagát: újabb valóságshow-ra áll össze Paris Hilton és Nicole Richie A történelem ismétli önmagát: újabb valóságshow-ra áll össze Paris Hilton és Nicole Richie 2024.5.9 14:23