2024.5.9 14:23
Olvasási idő 0:39
Szöllősi Anna

A történelem ismétli önmagát: újabb valóságshow-ra áll össze Paris Hilton és Nicole Richie

ARCOK MÉDIA PARIS HILTON REALITY VALÓSÁGSHOW

Ha azt gondoltad, hogy a "Győzike Show" felélesztésénél szürreálisabb már nem történhet ebben a hónapban, akkor tévedtél: Paris Hilton és Nicole Richie újra egy műsorban szerepelhet a "Simple Life" után.

A TMZ bulvárlap információi szerint újra összeáll a 2000-es évek kedvenc celebpárosa, Paris Hilton és Nicole Richie, akiket ismét egy realityben láthatunk majd. 

A dúsgazdag hotelörökös és Lionel Richie lánya a Simple Life című (Hilton a farmon!) valóságshow-val tették fel magukat a bulvárradarra. A 2003 és 2007 között futó, öt évadot megélt amerikai realityben a két elkényeztetett sztár Beverly Hills-i luxuskecóját egy arkansasi farmra cserélte, ahol azért nem volt fenékig tejfel az élet: dolgozniuk kellett, és még a telefont is elkobozták tőlük. 😭

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés

Az újabb közös projektről egyelőre nem sokat tudni, de úgy tűnik, ezúttal más lesz a koncepció, mint a Simple Life esetében. A TMZ szerint az ötletet már el is adták egy streamingszolgáltatónak, a fejlesztés azonban még nagyon korai stádiumban jár.

A lap arról ír, hogy számos produkciós cég/forgalmazó érdeklődött a realitysorozat iránt, valóságos licitháború alakult ki közöttük, forrásaik szerint végül James Corden cége, a Fulwell 73 kaparintotta meg a forgatási jogokat.