2024.5.29 15:55
Olvasási idő 0:37
Szécsi Krisztián

Bemutatták a Miss World Hungary szépségverseny idei indulóit

ARCOK MTVA SZÉPSÉG SZÉPSÉGVERSENY

A felkészítő tábor után élő adásban választják meg Magyarország Szépét, aki majd a nemzetközi versenyen is képviseli hazánkat.

Bemutatták azt a 21 fiatal magyar nőt, akik a Miss World Hungary szépségverseny keretein belül küzdhetnek meg a Magyarország Szépe címért.

Az indulók a bemutatkozó szövegeik alapján pozitív gondolkodású, életvidám lányok, akik szeretnek sportolni, fontosnak tartják, hogy folyamatosan fejlesszék magukat. Többen marketingesként dolgoznak, tartalomgyártókként is tevékenykednek az interneten. Van közöttük olyan, aki saját bevallása szerint négy nyelven is anyanyelvi szinten beszél.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Miss World Hungary (@missworldhungary) által megosztott bejegyzés

A 21 lányból a felkészítő tábort követően tizenhatan mérettetik meg magukat az élő műsorban, amit a Duna tévécsatornán közvetítenek.

A showműsor alatt a lányok négyszer sétálnak végig a kifutón: egyszer a sportruhás fitt tour-ban, a magyar tervezők darabjait felvonultató kreatív tour-ban, az estélyi tour-ban és egy nemzeti öltözékeket bemutató tour-ban.

Az eredmény a 15 tagból álló zsűri szavazatainak összesítéséből áll össze, a nyertes a nemzetközi versenyen képviseli hazánkat. A zsűriben olyan magyar celebritásokat találunk, mint Rogán-Gaál Cecília, Sarka Kata, Jákob Zoltán, Kulcsár Edina vagy Pierce Brosnan magyar hangja, Kautzky Armand.

A lányok bemutatkozóit a verseny Instagram-oldalán olvashatjátok el.