2024.5.24 10:14
Olvasási idő 1:12
Krajnyák Petra

Letessékelték Kelly Rowlandet a vörös szőnyegről Cannes-ban, az énekesnő kifakadt

ARCOK CANNES-I FILMFESZTIVÁL KELLY ROWLAND VÖRÖS SZŐNYEG

A Destiny's Child egykori énekesnője feldühödött, a kezét felemelve mutogatott az egyik őt koordináló biztonsági őrnek.

Kelly Rowland a Marcello Mio című francia film premierjén vett részt a cannes-i filmfesztiválon, ahol kedvesen integetett és pózolt a vörös szőnyeget övező kameráknak. Ám mivel ez a megengedettnél némileg hosszabb ideig tartott, a Destiny's Child egykori énekesnője összeszólalkozott az egyik őt kísérő biztonsági őrrel. 

Az incidensről készült felvételeken jól látszik, hogy egy biztonsági őr kétszer is int Rowlandnek, jelezve, hogy ideje továbbhaladnia, mielőbb fel kellene mennie a lépcsőn. Amikor mégis megállt, három másik alkalmazott megkerülte, épp amikor az énekesnő megfordult, hogy integessen a mögötte álló tömegnek. Ezt követően további két biztonsági ember jelent meg mögötte, és kinyújtott kezükkel takarták el kilátását. Ezután határozottabban kezdték el felterelni a lépcsőn.

@bk.20220#kelly#security#f#fyp#foryou#firyoupage#viral#viralvideo#virall#ac#video#youtube#tiktok#fans#following#follow @Kelly Rowland ♬ BLUE - Billie Eilish

Rowland ezen láthatóan feldühödött, a kezét felemelve, ujjával mutogatott az egyik őt koordináló nőnek. Az énekesnő az Associated Pressnek a pár nappal később megrendezett amfAR gálán megerősítette, hogy szinte elzavarták a vörös szőnyegről.

Az a nő tudja, mi történt. Én tudom, mi történt. Vannak határaim, és ki is állok azok mellett, ennyi

– mondta Kelly Rowland, aki azt is kifogásolta, hogy – állítása szerint – másokat nem lökdöstek, utasítgattak, miközben a vörös szőnyegen vonultak. 

A francia filmfesztivál híres szigorú vörös szőnyeges szabályzatáról. A résztvevőknek tilos szelfit készíteniük, telefont vagy saját fényképezőgépet használniuk.

A biztonságiak a menetrend betartása érdekében gyakran siettetik a vendégeket, és nem engedik, hogy elidőzzenek a szőnyegen.

A fesztivál egykor hírhedt öltözködési szabályzata azt is megtiltotta, hogy olyan nők is a szőnyegre léphessenek, akik nem viselnek magassarkút. Ezt a szabályt azonban a 2015-ös filmfesztivál után megváltoztatták.