2024.5.14 13:10
Olvasási idő 0:28
Masszi-Rigó Csilla

Egy hónapot tölt Budapesten Ryan Reynolds és Blake Lively, nálunk forgat a kanadai színész

ARCOK BLAKE LIVELY BUDAPEST FORGATÁS MAGYARORSZÁG RYAN REYNOLDS

Egy hónapig lesznek a fővárosban, a sztárpár azonban nagyon óvja magánéletét a fotósoktól, így az is lehet, hogy láthatatlanul fognak sétálni Budapest utcáin.

Hétfőtől egy teljes hónapon keresztül Magyarországon forgat Ryan Reynolds, értesült a Blikk.

A lap információi szerint a kanadai színész a családját is magával hozta, így nemcsak ő, hanem a felesége, Blake Lively, valamint a gyerekeik is egy budapesti luxusszállodában fognak élni a következő hetekben.

Blake Lively és Ryan Reynolds Budapestre érkezett
Blake Lively és Ryan Reynolds ugyan nem nagymesterei az álcázásnak, mégis könnyen meglehet, hogy észrevétlenül sétálnak el melletted a Bazilika előtt. Forrás MEGA/GC Images

Reynolds a hidegháborús időket idéző Mayday című filmet forgatja Budapesten, aminek másik főszereplője Kenneth Branagh (Halál a Níluson, Szeánsz Velencében) lesz, az őt és családját fogadó szálloda azonban igen szigorú szabályokat hozott arra az időre, míg a vendégek náluk időznek.

Reynolds és Lively többek között arról is híresek, hogy maximálisan igyekeznek kizárni a nyilvánosságot a magánéletükből. A házaspárnak tavaly született meg a negyedik gyermeke, akinek a külvilág sem a nemét, sem a nevét nem ismeri.