2024.5.10 13:06
Olvasási idő 0:52
Krajnyák Petra

Ice Spice után ASAP Rocky is szerepet kapott Spike Lee új filmjében

FILMEK + SOROZATOK ASAP ROCKY FILMEK REMAKE SPIKE LEE

A rapper egy Yung Felon nevű figurát alakít majd Kuroszava Akira "Menny és pokol" című filmjének remake-jében.

ASAP Rocky is csatlakozott a legújabb Spike Lee-film, a High and Low stábjához, írja a Hypebeast, miután a rajongók a rappert az új mozi forgatásán látták és fotózták.

Mint ismert, Spike Lee a legendás japán rendező, Kuroszava Akira azonos című, 1963-as krimijét alkotja újra. Az Ed McBain King's Ramson című regényén alapuló japán tévéfilm Tengoku to Jigoku (天国と地獄) címmel jelent meg, magyarul Menny és pokol címen ismerjük.

A forgatásról kiszivárgott képek alapján ASAP Rocky egy Yung Felon nevű karaktert alakít majd a filmben. Azonban nem ő az egyetlen amerikai rapper a stábban: április elején érkezett a hír, hogy Ice Spice is szerepet kapott Lee filmjében. A főszereplők egyike Denzel Washington, akinek ez lesz az ötödik közös produkciója a filmessel, aki többek között az 1992-es Malcolm X rendezőjeként vált ismertté.

Kuroszava eredeti alkotása egy gazdag üzletember erkölcsi dilemmáját mutatja be. Gondo Kingo fiát elrabolják, az emberrablók pedig hatalmas váltságdíjat követelnek érte. Csakhogy kiderül, hogy valójában sofőrje fiát ejtették fogságba, a bűnözők azonban továbbra is tartják magukat követelésükhöz: fizessen, vagy a gyerek meghal. Csakhogy Gondonak épp ekkor égető szüksége lenne a pénzre egy fontos üzlet megkötéséhez.