2024.5.10 9:41
Olvasási idő 0:54
Krajnyák Petra

Babát vár Hailey és Justin Bieber

ARCOK HAILEY BIEBER JUSTIN BIEBER PÁRKAPCSOLAT TERHESSÉG

A celebpár az Instagramon jelentette be, hogy első közös gyereküket várják.

Hailey és Justin Bieber az Instagramon jelentették be, hogy szülők lesznek. A pár 2018-ban, két hónap jegyben járás után házasodott össze, most pedig az első gyereküket várják.

A 27 éves modell képviselője a People magazinnak megerősítette, hogy a Rhode kozmetikai márka alapítója már a hatodik hónapban jár. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Már 2023 októberében felröppentek a pletykák Hailey Bieber terhességéről, de akkor a modell egy GQ-nak adott interjúban cáfolta azokat.

Elég hervasztó, hogy basszus, nem lehet, hogy csak fel vagyok puffadva, és nem terhes vagyok? Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem érdekel

– mondta a magazinnak. Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy ha egy nap valóban teherbe esik, arról az internet fog utoljára értesülni.

Justin Bieber már a házasságkötésük után gyakran hangoztatta, hogy családot szeretne alapítani, de 2020-ban az Ellen DeGeneres Show-ban elmondta, hogy tiszteletben tartja felesége döntését.

Annyi gyerekeket szeretnék, amennyit Hailey hajlandó kinyomni magából. Részemről szeretnék egy kis törzset. De az ő teste, és azt csinál vele, amit akar. Szerintem ő is szeretne pár gyereket

– mondta a talkshow-ban az énekes. 

Justin Bieber december 6-án feleségével, Hailey Bieberrel.
Justin Bieber december 6-án feleségével, Hailey Bieberrel. Forrás Gotham/GC Images

Justin és Hailey Bieber 2009-ben találkozott először, majd 2014-ben vették fel újra a kapcsolatot, miután kiderült, hogy egy templomba járnak. Hailey Bieber akkoriban tagadta, hogy romantikus kapcsolatban állna az énekessel, kapcsolatukat csak 2016 januárjában erősítették meg. Azonban ugyanebben az évben szakítottak, és két évig még beszélő viszonyban sem voltak. 2018 nyarán azonban ismét egy párt alkottak, és még abban az évben össze is házasodtak.