2024.4.30 16:46
Olvasási idő 1:02
Szécsi Krisztián

Dancsó Péter szerint az különbözteti meg őt Azahriah-tól és a Pamkutyától, hogy még nem sikerült behúzni a „belpesti szektába“

ARCOK DANCSÓ PÉTER DAVID PRESSMAN INTERNET YOUTUBE YOUTUBER

A youtuber szerint David Pressmannek annyira bejött a celebekkel való smúzolás, hogy sorra rendezi az influenszer-gálaesteket. A legújabb videójában több magyar tartalomgyártón is számonkérte azok politikai felszólalásait.

Dancsó Péter a legújabb YouTube-videójában szót emelt minden olyan influenszer ellen, akik az elmúlt években politikai témákban szólaltak meg. A youtuber többek között beszélt Azahriah-ról, Whisper Tonról, Forstner Csengéről és Pamkutyáékról is.

Forrás @dancso.peter/ Instagram

Dancsó videójában azokat a tartalomgyártókat vette célkeresztbe, akik az elmúlt években részt vettek David Pressman amerikai nagykövet valamelyik vacsoráján. 

Annyira megtetszhetett a Pressmannak ez a celebekkel való smúzolás, hogy azóta sorra tartja az influenszer-gálaesteket

– mondja Dancsó azokra az eseményekre utalva, amelyeken a nagykövet magyar médiaszemélyiségeket és művészeket látott vendégül.

A youtuber a későbbiekben arra is kitér, hogy ezek a látogatások befolyásolhatják a tartalomgyártók tartalmait. „Természetesen nem úgy kezdődik a politikai agitáció, hogy rögtön megmondják, mit kell tenned. Hosszú távon, szép lassan édesgetik maguk mellé az influenszereket, hogy később már maguktól is posztoljanak olyanokat, amik az érdekeikkel azonosak“ – magyarázza.

Kiemelt tartalom
Miller Dáviddal, a Carson Comával és más magyar fiatalokkal vacsorázott David Pressman Miller Dáviddal, a Carson Comával és más magyar fiatalokkal vacsorázott David Pressman 2024.3.8 8:24

Dancsó a videóban Forstner Csenge kapcsán azzal viccelődött, hogy Pressman biztos „kíváncsi volt, milyen díszeket vett a Pepcóban az a lány, aki azzal lett híres, hogy megivott egy shaken espressót a Starbucksban“; Azahriah esetében pedig nem érti, hogy egy sikeres magyar előadó, miért akar „belpolitikával“ foglalkozni. A videó legnagyobb részében a tartalomgyártó Pamkutyáékra, azaz Osbáth Norbertre és Osbáth Márkra élezi ki magát, és a testvérpáros által készített fizetett hirdetéseit ekézi.

Lassan már én maradtam az utolsó sok követővel rendelkező tartalomgyártó, aki nem állt be ebbe a belpesti szektába. Pedig azért próbálkoztak nálam keményen.

Dancsó azt is elmondta, mivel nem állt be ebbe a „szektába“, megpróbálták őt „valami bukott hősként prezentálni“, azonban ez pont az ellenkezőjét érte el, hiszen a videói ugyanúgy nagy nézettséget generálnak.

Dancsó Péter teljes videóját itt nézhetitek meg: