2024.4.26 8:53
Olvasási idő 0:50
Krajnyák Petra

Elárasztották az emberek a londoni pubot, amiről Taylor Swift énekel legújabb albumán

KÖZÉLET KOCSMA LONDON TAYLOR SWIFT

Az album megjelenése óta minden egyes nap annyian érkeznek, hogy sokakat haza kellett küldenie az ott dolgozóknak.

Április 19-én jelent meg Taylor Swift legújabb albuma, a The Tortured Poets Department, mely a megjelenés utáni 24 órában dupla rekordot állított fel. Az album sikere azonban nem korlátozódik a lejátszási listákra. Ugyanis a tracklistán szereplő The Black Dog című szám az azonos nevű, londoni pubot is felforgatta.

Forrás The Black Dog

Amy Cowley, a hely marketing menedzsere valószínűleg álmodni sem mert ilyen nagy hatású ingyen reklámról. A People magazinnak elmondta, hogy az album megjelenése óta minden nap elözönlik az emberek a helyet.

Elég szerencsések vagyunk, mert mindig is egy jól ismert és kedvelt helyi kocsma voltunk, ez a kulcsszó, hogy helyikocsma vagyunk, emiatt is őrületes, hogy világszerte ekkora figyelmet kaptunk.

A The Black Dog igazi nemzetközi szenzáció lett, többek között Spanyolországból, Németországból, Ausztráliából és Amerikából is érkeztek vendégek. Múlt héten a pub minden egyes nap elérte befogadóképessége maximumát, így a személyzetnek több odaérkezőt is haza kellett küldenie. Szerencsére a Swift-dal miatt feltűnt rajongók nagyon jó vendégként viselkedtek, így a tömött kocsmában eddig nem uralkodott el a káosz. Sokan a nagy tömeg miatt inkább ismeretlenekkel osztoznak meg az asztalokon, hogy minél többen elférjenek a helyen.

Az énekesnő múlt hét pénteken megjelent 11. nagylemeze már debütálásakor hatalmas szenzációt keltett. Két órával a megjelenése után Taylor Swift váratlanul bejelentette, hogy valójában egy duplalemezes antológiáról van szó.