2022.12.15 15:54
Olvasási idő 1:57
Masszi-Rigó Csilla

Európa egyik legnagyobb Nike boltja nyílt meg Budapesten – Itt szerezheted be a kivételesen egyedi cuccokat!

DIVAT BUDAPEST DIVAT NIKE

Nem csak egyedülállóan különleges kínálattal vár Európa egyik legnagyobb Nike boltja, de még a használt cuccokat is visszaviheted.

Kivételes termékkínálattal nyitotta meg új, egyben a régió legnagyobb márkaboltját a Nike Budapesten, a Westend bevásárlóközpontban. Az Európában egyedülálló módon egy szinten, közel 2000 négyzetméteren kialakított üzlethelyiség a klasszikus kollekciók mellett prémium termékekkel, számos újdonsággal, máshol nem elérhető, limitált szériás választékkal és különleges belsőépítészeti megoldásokkal várja a vásárlókat a bevásárlóközpont földszintjén.

2000 négyzetméteren vár a Westendben a Nike Budapest. Forrás Nike Budapest

A Westend idén is rengeteg újítással rukkolt elő az üzemeltetés és az üzletkínálat terén. A rendkívüli világesemények nemhogy leállították volna a fejlesztéseket, hanem inkább felgyorsították azokat. A fenntartható működés irányába tett jelentős beruházások mellett nagy hangsúlyt kapott, hogy a bérlői mix kialakításával is elébe menjenek a vásárlói igényeknek. A bevásárlóközpont stratégiáját követve a bérlői portfólió 30 százaléka újult meg az elmúlt időszakban. A frissítés nem csak új márkákat hozott, hanem a meglévők üzletének áthelyezését, illetve boltkoncepciójának újragondolását is. 

Kiemelt tartalom
A 2024-es Coachella ruhákban: jetik, cserkészek, punkok és Jézus A 2024-es Coachella ruhákban: jetik, cserkészek, punkok és Jézus tegnap 18:21 -kor

A Westend kínálata egyebek mellett olyan üzletekkel bővült és vált igazán sokszínűvé, mint a C&A, a Teilor, a Roland Accessories, a Wittchen, a United Colors of Benetton, a Hervis, a Foot Locker vagy a Mesopotamia.

Ebbe a sorba illeszkedik a bevásárlóközpont földszintjén csütörtökön megnyitott Nike Budapest impozáns, 2000 négyzetméteres alapterületével, egyedi boltkoncepciójával és a máshol el nem érhető kínálatával.

Sportfelszerelés és utcai viselet – Itt mindent megtalálsz. Forrás Nike Budapest

Az új márkabolt Európa legnagyobb egyszintes Nike üzlete, amivel a márka azt szeretné elérni, hogy a leginnovatívabb digitális élmények és szolgáltatások révén összekösse a sportot a várossal és a mozogni vágyókkal.

Az új üzlet a Nike globális „Rise” üzletkoncepciójával új színt hoz a kiskereskedelembe, amiben minden arra irányul, hogy sportolásra, mozgásra ösztönözzön. A női, férfi és gyermek termékeket kínáló márkabolt a legjobb sportteljesítményt nyújtó daraboktól az életstílust képviselőkig, a futóinnovációktól a legújabb Jordan cipőkig többféle kollekcióból álló választékot mutat be. Nagy hangsúlyt fektetnek rá – többek között az erre képzett személyzettel –, hogy a vásárlás élménye személyessé váljon, és mindenkit arra inspiráljanak, hogy szinte már az üzletben mozgás közben lássa önmagát. Ezt a célt szolgálja az is, hogy a Nike Budapestben elérhető lesz a Nike by You Grab & Go szolgáltatás, amivel az egyes termékek személyre szabhatók lesznek, hogy egyedivé tegyék a viseletet.

Személyre szabott sportfelszerelések és egyedi ajánlatok is várnak téged. Forrás Nike Budapest

A különleges fogyasztói élmény mellett a Nike fenntarthatósági törekvéseinek is otthont ad a Nike Budapest azzal, hogy visszagyűjti a használt Nike termékeket és azokat újrahasznosítja. A viselésre már nem alkalmas lábbelikből olyan darálék lesz, amiből az új üzletben például már a pénztárpult, a falburkolat, a járda és a bútorzat is készült. A jobb állapotú használt cipők pedig rászorulókhoz kerülnek.

Kiemelt tartalom
A 2020-as évek potenciális divatikonjai, akik évtizedekre beleégnek majd a kollektív emlékezetbe és a popkultúrába A 2020-as évek potenciális divatikonjai, akik évtizedekre beleégnek majd a kollektív emlékezetbe és a popkultúrába 2 nappal ezelőtt

„Fontos számunkra, hogy lehetőség szerint a nagyobb márkáknak mindig a legújabb, egyedi boltkoncepciójához biztosítsunk helyet. Ez a Nike Budapesttel messzemenően megvalósul. Büszkék vagyunk rá, hogy éppen Budapestet és éppen a Westendet választotta helyszínül az európai viszonylatban is kiemelkedő, új üzletéhez ez az ikonikus márka. Külön öröm, hogy számos olyan érték jelenik meg benne, ami a Westendnek is fontos: a környezetvédelem, az újrahasznosítás, a társadalmi felelősségvállalás és szemléletformálás, az élhetőbb városi lét megteremtése. A Nike Budapest tehát tökéletesen beleilleszkedik a lízingkoncepciónkba, és bízunk benne, hogy vásárlóközönségünk is értékelni fogja, hogy ezzel a különleges Nike márkabolttal bővül az üzletkínálatunk” – mondta Ioana Ion, a Westend igazgatója.