2024.4.9 10:18
Olvasási idő 1:00
Szécsi Krisztián

Az egymillió dolláros kérdés: Ricky Martinnak tényleg merevedése volt Madonna koncertjén, vagy sem?

ARCOK KONCERT MADONNA RICKY MARTIN
Érzékeny tartalom
A cikk tartalmazhat:
  • terméket vagy szolgáltatást 18 éven felüliek számára
  • szex, meztelenség vagy más felnőtt tartalom
  • erőszakos, véres vagy arra érzékenyek számára nem megfelelő tartalom
Igen, elmúltam 18 éves
És el szeretném olvasni a cikket.
Vissza a nyitóoldalraVissza

A Puerto Ricó-i énekes Madonna vasárnapi koncertjének sztárvendége volt, ahol a kitüntetett figyelem mellé egy öltáncot is kapott.

Ricky Martin Madonna egyik hétvégi, Miamiban adott koncertjén betolhatott egy kis la vida locát: a Puerto Ricó-i énekesnek több rajongó szerint is merevedése volt a színpadon, amit a TMZ szerint a fellépésről készített videókkal igyekeznek igazolni.

Madonna a Celebration néven futó világ körüli turnéjának minden állomásán egy-egy sztárvendéget hív fel maga mellé a színpadra, hogy a Vogue című gigaslágere alatt együtt zsűrizzék a háttértáncosai teljesítményét. Vasárnap este Ricky Martin volt a kiválasztott, aki a kitüntetett figyelmen kívül egy forró öltáncot is kapott.

A két táncos egyértelműen egy édeshármas meghitt pillanatait imitálta Martinnal. És ki tudja, hogy az énekes valóban engedett-e a csábításnak, vagy csak tunya ülőpozíciójának köszönhető, esetleg a két férfi táncos gyűrhette össze a nadrágját, de Madonna hívei azt bizonygatják a performanszról készült felvételekkel, hogy Martinnak az öltánc végére merevedése lett.

Martin ugyan nem kommentálta a feltételezéseket, de maga is megosztotta a videót a közösségimédia-oldalain, megköszönve Madonnának a szívélyes meghívást, hiszen „mindig annyira király“, ha meghívják egy buliba.

Kiemelt tartalom
Cassyette fékezhetetlen hurrikánként csap le a Dürerben Cassyette fékezhetetlen hurrikánként csap le a Dürerben 2024.4.4 12:30

Ricky Martin 2023 nyarán jelentette be, hogy elválnak útjai egykori férjével, Jwan Yoseffel, azóta igen keveset beszélt szerelmi életéről. „Nyugodt vagyok. Csak a gyerekeimmel foglalkozom, velük töltöm majdnem minden időmet. Jól érzem magam, és ennek örülök. Sokat flörtölgetek, de tudjátok, azért nem sietek el semmit“ – idézi Martin szavait a Daily Mail.