2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Gasztro
Szöllősi Anna
2022.12.14 18:04
Olvasási idő  0:35

Lehúzza a rolót Budapest egyik legmenőbb halétterme

A Halkakas Halbisztró a Facebookon jelentett be a hírt.

Szöllősi Anna
2022.12.14 18:04 Olvasási idő  0:35
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A válság egyre több vendéglátóipari egységet ér el, köztük a Halkakas halbisztrót is, akik 10 év után kényszerülnek bezárni. Mint mondják, nem akarnak megszűnni teljesen, de bizonytalan időre visszavonulnak, és jövőre már nem nyitnak ki. 


„Nehéz szívvel, de meghoztuk a döntést: a jövő évtől nem nyitjuk ki a Halkakast. Az elmúlt 2,5 évben rengeteget küzdöttünk, hogy a felszínen maradjunk, de a tervezhetetlenség, az alapanyagunk körüli bizonytalanság (lesz-e és mennyiért) és a gazdasági körülmények arra a döntésre sarkalltak minket, hogy egyelőre elbúcsúzzunk Tőletek. A Halkakassal biztosan fogtok még találkozni, nem szűnünk meg teljesen, de bizonytalan időre visszavonulunk! Köszönjük Nektek az elmúlt 10(!) évet, rengeteget kaptunk Tőletek és igyekszünk ezt tovább vinni! Az utolsó vacsorát (vagy ebédet) december 20-án fogyaszthatjátok el nálunk! Písz“ - írják a közleményükben

 

 

A szomorú hír ellenére a karácsonyi rendeléseket még felveszik: bár az étteremben utoljára december 20-án tudunk enni, az ünnepi menük átvétele 23-án és 24-én zajlik. 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Facebook / Halkakas
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában gasztro
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra