2024.4.4 13:23
Olvasási idő 0:35
Szécsi Krisztián

Megérkezett a Bambi horrorváltozatának előzetese

FILMEK + SOROZATOK ELŐZETES FILMEK HORROR

Várhatóan idén sem maradunk borzalmas horrorfilm nélkül, befutott ugyanis a "Bambi: The Reckoning" előzetese. Rhys Frake-Waterfield, a "Micimackó: Vér és méz" rendezője producerként csatlakozott a projekthez.

A 2023-as Micimackó: Vér és méz horroradaptáció után újabb Disney-mesehős változik gyilkológéppé. A Bambi: The Reckoning (Bambi: A leszámolás) az eredeti, 1923-as Felix Salten-regény felturbózott, sötét változatát ígéri Dan Allen rendezésében.

A történet szerint egy anya és a fia autóbalesetet szenvednek az erdőben, ahol a felbőszült és árva Bambi él. Elindul a hajtóvadászat, ám kérdéses, hogy végül melyik fél – az ember vagy az állat – győzedelmeskedik.

Scott Jeffrey, a film producere korábban azt ígérte, hogy „Bambi egy kegyetlen gyilkológép lesz“, és a film első előzetesét elnézve, amiben gyerekkorunk kedvence egy laza mozdulattal pörget meg egy autót a levegőben, a borzongás valóban garantált.

Az alkotók között a fentebb említett Micimackó-adaptáció rendezője, Rhys Frake-Waterfield is helyet kapott, aki producerként csatlakozott a csapathoz.

A film amerikai bemutatójának időpontja még nem ismert, de az IMDb szerint Oroszországban október 31-én, Ecuadorban pedig december 5-én kerülhet mozikba.

A Bambi: The Reckoning előzetesét itt nézhetitek meg: