2024.4.1 12:50
Olvasási idő 0:49
Krajnyák Petra

Beyoncé virágot küldött azoknak a fekete előadónőknek, akik "ajtókat nyitottak" előtte

ZENE BEYONCÉ GRAMMY REKORD ZENE

K. Michelle és Mickey Guyton a közösségi médiában osztották meg a lenyűgöző fehér virágcsokrokat, amelyeket a Grammy-díjas énekesnőtől kaptak.

Beyoncé Cowboy Carter című countryalbumának megjelenése után virágot küldött K. Michelle-nek és Mickey Guytonnak, hogy kifejezze háláját és elismerését a country műfaj területén végzett munkájukért.

„Köszönöm, hogy ajtókat nyitottál előttem, királynő. Ragyogj csak tovább. Szeretettel és tisztelettel, Beyoncé“

– írta Guytonnak egy lenyűgöző fehér virágcsokrot kísérő levelen.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Mickey Guyton (@mickeyguyton) által megosztott bejegyzés

A Grammy-díjas énekenső a Puddin művésznéven alkotó K.Michelle-nek küldött csokorhoz mellékelt üzenetében leírta: imádja, amit csinál és jól tudja, hogy nem könnyű egy teljesen új területen kiteljesedni.

„Pozitivitást és tiszteletet küldök neked. Remélem, hogy egy nap találkozunk. Szeretettel, Beyoncé.“

– zárta a kísérőkártyát az énekesnő.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

K. Michelle (@kmichellemusic) által megosztott bejegyzés

Guyton volt az első fekete női szóló előadó, akit 2021-ben Grammy-díjra jelöltek country kategóriában. A nívós díjra jelölt Black Like Me című kislemezen kívül Remember Her Name című debütáló albumán is a rasszizmussal és más társadalmi próblémákkal  foglalkozott. K. Michelle szintén maradandót alkotott R&B-ben, majd a country műfajban egyaránt. Tavaly jelentette meg debütáló country kislemezét, a Tennessee-t.

Kiemelt tartalom
Record Store Day: exkluzív magyar kiadványokkal, akciókkal és DJ-kkel jön szombaton a lemezgyűjtők és a zeneőrültek ünnepe Record Store Day: exkluzív magyar kiadványokkal, akciókkal és DJ-kkel jön szombaton a lemezgyűjtők és a zeneőrültek ünnepe 2024.4.18 10:37

Mindkét énekesnő korábban őszintén beszélt azokról a kihívásokról, amelyekkel fekete női előadóként a country területén szembesültek. Hasonlóan vélekedett Beyoncé is március elején megosztott Instagram-posztjában, amikor a Cowboy Carter alkotásáról és az őt ért kritikákról is írt.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés

Még 24 óra sem telt el a megjelenés után, amikor a Spotify nyilvánosságra hozta, hogy a Grammy-díjas előadó countryalbuma máris 2024 legtöbbet streamelt album lett.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Spotify (@spotify) által megosztott bejegyzés