2024.3.30 12:12
Olvasási idő 0:51
Szöllősi Anna

„Én nem erre a szarra jelentkeztem“ – Lizzo befejezi a zenei pályafutását

ZENE KÖZÖSSÉGI MÉDIA LIZZO

A zaklatással vádolt énekesnő egy Instagram-posztban írta meg, hogy besokallt, és felhagy a zenei karrierjével.

Lizzo péntek este az Instagramon posztolt arról elég drámai hangvételben, hogy „kilép.“ Az okokat nem fejtegette hosszasan, csak annyit írt: elege van abból, hogy „meghurcolják“ az interneten – írta meg a Business Insider. 

„Csak zenélni akarok, boldoggá tenni az embereket, és segíteni, hogy a világ egy kicsit jobb legyen, mint amilyennek én látom. De kezdem úgy érezni, hogy a világ nem akar engem benne látni“ – írta.   

Folyamatosan azzal kell szembenéznem, hogy hazugságokat mondanak rólam a befolyásom és a nézeteim miatt. A viccek céltáblájává váltam a külsőm miatt... A jellememet olyan emberek szedik szét, akik nem ismernek, és nem tisztelik a nevemet. Én nem erre a szarra jelentkeztem – kiléptem.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Lizzo (@lizzobeeating) által megosztott bejegyzés

A többszörös Grammy-díjas énekesnőt sok kritika és zsírfób komment találta be eddig is, de egy újabb adag gyűlölethullám zúdult rá azt követően, hogy kiderült, fellép Joe Biden újraválasztási kampányrendezvényén. A dolog azért verte ki sokaknál a biztosítékot, mert az amerikai elnök támogatja Izraelt a gázai háborúban. Egy kommentelő úgy fogalmazott: „Nagyon csalódott vagyok a népirtást támogató álláspontod miatt.“

Kiemelt tartalom
Illusztrátorok, akik nagyon kedvesen mutatják be, milyen egy párkapcsolat a négy fal között Illusztrátorok, akik nagyon kedvesen mutatják be, milyen egy párkapcsolat a négy fal között 2024.4.26 16:43

A konzervatívoknak pedig jó ütőkártyaként szolgált, hogy Lizzo a tavaly robbant botránya után lett a Biden-kampány egyik arca. Az énekesnő ellen még tavaly augusztusban indított pert három háttértáncosa szexuális zaklatásra és megalázó munkakörülményekre hivatkozva. Akkor az énekesnő tagadta az ellene felhozott vádakat.