2024.3.28 10:02
Olvasási idő 0:43
Krajnyák Petra

Nem emelnek vádat Taylor Swift apja ellen testi sértésért

ARCOK AUSZTRÁLIA TAYLOR SWIFT

Scott Swift ellen azután indult nyomozás, hogy Ben McDonald fotós azt állította, Taylor Swift apja bántalmazta őt egy sydney-i kikötőben.

Nem emelnek vádat Taylor Swift apja ellen, amiért február végén állítólag bántalmazott egy paparazzót Sydneyben, írja a CNN. Az ausztrál rendőrség közlése szerint a 71 éves Scott Swift ügyében nem kerül sor további rendőri intézkedésekre.

Scott Swift ellen azután indult nyomozás, hogy február 27-én, helyi idő szerint körülbelül hajnali fél három körül bejelentést tettek egy sydney-i kompkikötőben történt támadásról. Ben McDonald fotós azt állította, hogy a férfi valamivel korábban bántalmazta őt, miután az énekesnő a kikötőben leszállt egy jachtról. McDonald a CNN-nek azt nyilatkozta, hogy Swift egyik biztonsági őre egy esernyőt nyomott az arcába és a kamerájához, Scott Swift pedig megütötte őt. McDonald egyébként nem szorult orvosi ellátásra.

FOXBOROUGH, MASSACHUSETTS - DECEMBER 17.: Brittany Mahomes nézi, miközben Taylor Swift megöleli Scott Kingsley Swiftet és Alana Haim szurkol, miközben a Kansas City Chiefs és a New England Patriots játszik a Gillette Stadionban 2023. december 17-én a massachusettsi Foxborough-ban. (Fotó: Maddie Meyer/Getty Images)
Taylor Swift és apja, Scott Kingsley Swift szurkol, a Kansas City Chiefs és a New England Patriots meccsén a Gillette Stadionban 2023. december 17-én a massachusettsi Foxborough-ban. Forrás Maddie Meyer/Getty Images

A vádakra reagálva az énekesnő szóvivője a CNN-nek azt állította, hogy két személy agresszíven próbálta megközelíteni Taylor Swiftet, lökdösték a biztonsági személyzetét, és azzal fenyegetőztek, hogy a személyzet egyik női tagját a vízbe dobják.

Kiemelt tartalom
Testi sértés miatt nyomoz az ausztrál rendőrség Taylor Swift édesapja ellen Testi sértés miatt nyomoz az ausztrál rendőrség Taylor Swift édesapja ellen 2024.2.28 9:03

A CNN további kérdéseire (visszavonták-e a Scott Swift elleni feljelentést, illetve hogy milyen eredményre jutott a nyomozás), a helyi rendőrség nem kívánt válaszolni. „Nem történt bűncselekmény, és a nyomozás lezárult, további rendőri intézkedésre nem volt szükség“ – közölte a rendőrségi szóvivő.