2024.2.28 9:03
Olvasási idő 0:45
Szécsi Krisztián

Testi sértés miatt nyomoz az ausztrál rendőrség Taylor Swift édesapja ellen

ARCOK AUSZTRÁLIA TAYLOR SWIFT

Scott Swift erőszakosan léphetett fel egy fotóssal szemben lánya sydney-i koncertje után.

Egy ausztrál fotós feljelentést tett a rendőrségen Taylor Swift édesapja, Scott Swift ellen, mert a férfi állítólag megütötte őt. A fotósként dolgozó Ben McDonald akkor került összetűzésbe az énekesnő csapatával, amikor Taylor Swift február 26-án, hétfő este Sydney-ben egy jachtról szállt volna le. Ekkor állítólag egy biztonsági őr belenyomott egy esernyőt McDonald arcába, majd a sztár 71 éves édesapja megütötte.

Taylor Swift szüleivel, Scottal és Andreával. Forrás Rick Diamond/ACMA2013/Getty Images for ACM

„Swift kísérete agresszív volt és nagyon nem profi“ – nyilatkozta a CNN-nek a fotós, aki szerint 26 éves pályafutása alatt még soha nem tapasztalt ilyen viselkedést. Az eset kapcsán egyébként Swift szóvivője is megszólalt, aki azt állította, hogy durván viselkedtek az énekesnő stábjával.

Ketten is erőszakosan nyomultak Taylor felé, lökdösték a biztonsági személyzetét, és azzal fenyegetőztek, hogy a személyzet egyik női tagját a vízbe dobják

– árnyalta a sydney-i történéseket Swift menedzsmentje.

Taylor Swift egyébként a The Eras Tour világkörüli turnéjá miatt utazott Ausztráliába. Kis érdekesség, hogy az énekesnő az itteni kitérő alatt adta karrierjének legnagyobb koncertjét: február 16-án a Melbourne Cricket Ground arénában összesen 96 ezer embernek játszott.

Kiemelt tartalom
Playback Péntek: Taylor Swift, Azahriah, Manuel és Wavy a hét megjelenései között Playback Péntek: Taylor Swift, Azahriah, Manuel és Wavy a hét megjelenései között 2024.4.19 18:43

Az új-dél-walesi rendőrség végül nyomozást rendelt el az énekesnő 71 éves édesapja ellen testi sértés vádjával, aki azonban már nem tartózkodik az országban.