2024.3.26 11:47
Olvasási idő 1:24
Masszi-Rigó Csilla

Még többet csúszik az Eufória harmadik évada

FILMEK + SOROZATOK EUFÓRIA JACOB ELORDI SYDNEY SWEENEY ZENDAYA

Ezekben a hónapokban kezdték volna el forgatni a sorozat harmadik évadát, Sam Levinson azonban még mindig nem elégedett a forgatókönyvvel.

Csúszik az Eufória várva várt harmadik évadának forgatása, mivel az alkotó Sam Levinson továbbra is dolgozik a következő részek forgatókönyvének megírásán. Amíg a forgatás el nem kezdődik, a szereplők zöld utat kaptak arra, hogy addig is más szerepeket vállaljanak.

Forrás Euphoria - HBO Entertainment

„Az HBO és Sam Levinson továbbra is elkötelezettek a kivételes harmadik évad elkészítése mellett” – írja az HBO a Deadline-nak adott nyilatkozatában. 

A csatorna forrásai szerint nem állt rendelkezésre konkrét gyártási ütemterv, bár a forgatás várhatóan a következő hónapokban kezdődött volna. Novemberben az HBO és a Max Content CE Casey Bloys kijelentette, hogy az Eufória harmadik évadának premierje 2025-ben lesz. A késés ellenére a csatorna továbbra is arra törekszik, hogy a következő évad jövőre kerüljön a képernyőre.

A sorozat második évadának premierje 2022 januárjában volt, ami azt jelenti, hogy legalább három év szünet lesz a sorozat befejezése és a következő évad között.

Colman Domingo, aki Ali Muhammedet alakítja az Eufóriában, nemrég a GQ-nak adott interjújában kifejtette Levinson írói folyamatát. „Sam olyan ember, aki ír és újraír és újraír és újraír és újraír, mert szerintem folyamatosan azzal küzd, hogy mi a fontos” – mondta. „Azonnal reagál arra, hogy mik a világ problémái. Tudom, hogy az egyetlen dolog, amit elmondhatok, hogy nagyon érdekli az egzisztenciális kérdés, hogy kik vagyunk most. A lelkünk. Ezt akarja kideríteni a harmadik évaddal”. 

Forrás HBO Max/ Imdb

Bár a sorozat sztárjai, így például Zendaya, Sydney Sweeney vagy Jacob Elordi szinte havonta tűnnek fel újabb és újabb filmpremierekben, nem mindenki kap annyi felkérést, ami fedezné életének kiadásait. A Rue édesanyját alakító színész, Nika Kingnek a Just Jared híre szerint egy stand-up estjében azt mondta, nagyon várja, hogy végre elkezdjék forgatni az új évadot, ő maga ugyanis fél éve nem tud lakbért fizetni. Mire a közönség nevetni kezdett, a színész elmondta, bár lehet, hogy nevetnek rajta, de ez az igazság. 

@iamnikaking Pkease stop asking me about s3 #euphoria#hbo#zendaya#ruemamawildin♬ original sound - iamnikaking

A sorozatról egyelőre annyit lehet tudni, hogy a szereplők már kicsit idősebben, az érettségi után térnek vissza a képernyőre, egy augusztusban megjelent Elle-interjúban pedig Levinson azt mondta, Rue a film noir elemeivel fogja láttatni a nézőkkel, milyen egy elvekkel rendelkező embernek boldogulnia egy korrupt világban.