2024.3.10 12:37
Olvasási idő 0:45
Szécsi Krisztián

Coming outolt Kourtney Kardashian

ÉLETMÓD KOURTNEY KARDASHIAN SZEX SZEXUALITÁS
Érzékeny tartalom
A cikk tartalmazhat:
  • terméket vagy szolgáltatást 18 éven felüliek számára
  • szex, meztelenség vagy más felnőtt tartalom
  • erőszakos, véres vagy arra érzékenyek számára nem megfelelő tartalom
Igen, elmúltam 18 éves
És el szeretném olvasni a cikket.
Vissza a nyitóoldalraVissza

Autoszexuálisként identifikálja magát.

Kourtney Kardashian (immáron Baker) saját márkájának weboldalán, a Pooshon mesélt egy hosszabb bejegyzésben szexuális életéről, és úgy en bloc szexualitásáról, amiben végül a valóságshowsztár elárulta, hogy autoszexuálisként identifikálja magát. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés

Az autoszexuális személy a maszturbálást részesíti előnyben a partnerrel folytatott szexuális aktussal szemben. 

Kardashian szerint a legtöbb nő, sőt gyakorlatilag mindenki egy kicsit autoszexuális. Az ő értelmezésében, már az is szexuális örömöt tud neki nyújtani, ha az aktus előtt csinosan felöltözhet, sminkelhet, vagy fürdés közben eljátszadozhat testével, simogathatja azt. Ez azért is fontos neki, mert a monogám kapcsolatokban egy idő után már a partnere nem feltétlenül veszi észre az apró kis előkészületeket, amiket azért tesz, hogy hangulatba kerüljön. Hozzátette azt is, hogy gyakran azt látja, az emberek ellenállnak saját autoszexualitásuknak, attól tartva, hogy az nárcisztikusnak tűnhetnek, és nem figyelnek kellően partnerükre, pedig szerinte a valóságban az autoszexualitás egészséges, sőt értékes része lehet a szexuális életnek.

Kiemelt tartalom
Túlórák, injekciókkal ébren tartott erekciók: így készültek a kilencvenes évek legendás pornófilmjei Magyarországon Túlórák, injekciókkal ébren tartott erekciók: így készültek a kilencvenes évek legendás pornófilmjei Magyarországon 2024.2.25 10:07

Az írás Casey Tanner terapeutát is megszólaltatta. A szakember szerint az autoszexualitás túlmutathat egy szimpla szexuális viselkedésformán, mivel magában foglalhatja a vágyakozás vagy a vágyakozás érzését önmagunk iránt. Ez jelentheti például csupán azt, hogy valaki önmagát nézegetve, vizualizálva, megérintve vagy megszagolva helyezi magát szexuálisan stimulált állapotba.