2024.3.9 11:46
Olvasási idő 0:42
Szécsi Krisztián

Thai masszázsszalon működik a miskolci református egyház egyik lakásán, ahol „tündérek kezei közt” pihenhetünk

KÖZÉLET MAGYARORSZÁG VALLÁS

Az ottlakók szerint a szalon még késő este is fogadja a vendégeket.

Thai masszázsszalon üzemel a a miskolci református egyházközség egyik ingatlanajában, írja a 24.hu. A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyeszékhely belvárosában működő szalon egyik hirdetése szerint, várják a „felfrissülni vágyó” vendégeket a hét bármelyik napán.

A szalon a miskolci Feszty Árpád utcában üzemel. Forrás Google Street View/ 24.hu

Elmélyülve tündérek kezei közt, mint egy álomban. Felemelő és spirituális egyszerre. Ahol a lélegzet elakad, mert nem találni szavakat. Csodás. Mesés. Varázslatos. Egy hely, ahol végtelen boldogságot és örömöt érzel, hogy itt vagy

– szemlézi a 24.hu a szalon egyik hirdetését. Az üzlet egyébként egy 87 négyzetméteres földszinti ingatlanban kapott helyet, melynek tulajdonosaként nem mást, mint a Miskolc-Avasi Református Egyházközséget találjuk a hivatalos dokumentumokon. A közösség részéről Hangó István lelkipásztor azonban azt nyilatkozta, hogy a „Miskolc-Avasi Református Egyházközség nem üzemeltet thai masszázs szalont“. Hangó szerint az ingatlan kapcsán nem tapasztaltak semmiféle olyan tevékenységet, ami ne lenne összeegyeztethető a társasházi szabályok szerint – vagy legalábbis nincs semmi ilyesmiről tudomásuk. Az ingatlanvásárlás céljáról nem árult el részleteket.

Kiemelt tartalom
A templom, amely Istent és a természetet ötvözi: több mint 140 év után végre megépülhet a Sagrada Familía A templom, amely Istent és a természetet ötvözi: több mint 140 év után végre megépülhet a Sagrada Familía 2024.4.17 19:16

Egy ottlakó hölgy szerint azonban kész „átjáróház“ lett a társasház, mióta a szóban forgó ingatlanban masszázsszalon működik. Az üzlet a kiírások alapján csupán este nyolcig van nyitva, azonban gyakran késő este is fogadnak vendégeket.