2024.3.7 11:09
Olvasási idő 0:48
Masszi-Rigó Csilla

Bocsánatot kellett kérnie egy koreai énekesnőnek a rajongóitól, mert barátja van

ARCOK DÉL-KOREA K-POP

A 23 éves Karina egy kézzel írt levélben kért bocsánatot a rajongóitól, akik az énekesnő ügynöksége elé vonultak elégedetlenkedni.

Rajongói árulónak nevezték, a dél-koreai Ju Dzsimin – művésznevén Karina – ezért kézzel írt levélben kért bocsánatot, amiért tavaly összejött valakivel – írja a BBC.

Bocsánatot kellett kérnie egy koreai énekesnőnek azért, mert randizni kezdett egy színésszel
Karina Forrás MBCPLUS/Imazins via Getty Images

Az Aespa nevű zenekar fiatal énekesnője a szintén koreai I Dzseuk (Lee Jae-wook) színésszel kezdett el járni, amin az együttes rajongói annyira felháborodtak, hogy teherautóval vonultak az énekes ügynöksége elé, melynek elektronikus hirdetőtábláján a következő felirat volt látható: 

Nem elég az a szeretet, amit a rajongóidtól kapsz?

„Miért árultad el a rajongóidat? Kérj tőlünk közvetlenül bocsánatot, különben meglátod, csökkenni fognak az albumeladásaitok és üresek lesznek a koncertjeitek is” – idéz egy transzparenst a BBC.

Karina ezt követően az Instagramon üzent csalódott követőinek: egy kézzel írt levélben kért bocsánatot, valamint ígéretet tett arra, hogy „begyógyítja a sebeket, amelyeket okozott”, a jövőben pedig „érettebb és szorgalmasabb oldalát“ mutatja majd. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

KARINA (@katarinabluu) által megosztott bejegyzés

Dél-Koreában és Japánban a helyi sztárokat futtató ügynökségek igen komolyan veszik a rajongók igényeit: sok esetben nemcsak azt tiltják meg az énekeseknek és a színészeknek, hogy járjanak valakivel, de van, hogy saját telefont sem használhatnak.

Kiemelt tartalom
Tetszett a Squid Game? Mutatunk 13 hasonlóan lélekölő és zseniális dél-koreai sorozatot, amit bindzsizhetsz a második évadig Tetszett a Squid Game? Mutatunk 13 hasonlóan lélekölő és zseniális dél-koreai sorozatot, amit bindzsizhetsz a második évadig 2024.3.9 9:43

A Karina által írt levélből csak sejteni lehet, mire utasította az énekesnőt az ügynöksége, a 25 éves I Dzseuk menedzsmentje azonban egyszerűen csak arra kérte a rajongókat, tartsák tiszteletben a színész magánéletét.