2024.3.6 11:25
Olvasási idő 1:04

Budapestre jön a Bring Me The Horizon

ZENE BUDAPEST PARK KONCERT ROCK

A Bring Me The Horizon a nyáron érkező, "Post Human: Nex Gen" című anyagával veszi be a Budapest Parkot.

A Bring Me The Horizon tavaly meghódította a Budapest Arénát, idén pedig a Budapest Parkon a sor: a brit banda a június 17-én megjelenő nagylemezével tér vissza Budapestre, derül ki a Live Nation szerdai bejelentéséből.

Budapestre jön a Bring Me The Horizon
Az együttes júniusban lép fel a Budapest Parkban. Forrás Bring Me The Horizon


Az Oli Sykes énekes vezette Bring Me The Horizon a metalcore gigászának számít, a banda húszéves fennállása alatt nemcsak a slágerlistákat és a rajongókat hódította meg, de a Grammy- és a Brit Awards díjátadóra is jelölve volt – utóbbin nemrég vehették át a legjobb alternatív/rockelőadásnak járó díjat. A zenekar ezen felül is számos rangos díjat nyert már, köztük öt Heavy Music Awardsszal, három Alternative Press Awardsszal büszkélkedhet, valamint hét győzelemmel a nagy tekintélyű Kerrang! Awards díjátadón.


A zenekar 2020-ban jelentette meg Post Human: Survival Horror című lemezét, amely a Post Human névre hallgató sorozat első darabja. A folytatást idén nyárra ígérik Post Human: Nex Gen címen, amelyről januárban ki is dobtak egy új dalt. A Kool-Aid egy ütős szám, benne Oli Sykes jellegzetes énekével és sikolyaival. A Bring Me The Horizon zenéit több mint 5,5 milliárdan streamelték eddig világszerte, és szinte folyamatosan telt házak előtt játszanak.

Tavaly mi is megízlelhettük milyen, amikor igazán elszabadulnak, a Covid miatt többször halasztott turnéjuk ugyanis júniusban ért el hozzánk, ahol bebizonyították, hogy megérdemelten tartják őket napjaink egyik legjobb rockformációjának. Most pedig a zenekar a Post Human-sorozatát folytatva június 17-én új dalokkal tér vissza Budapestre, hogy ezúttal szabad ég alatt üvölthessük velük szövegeiket a Budapest Parkban.


A koncertre a jegyek elsőként a regisztrált Live Nation-tagok számára lesznek elérhetők március 7-én, csütörtökön, 11 órától, a teljes körű jegyértékesítés pedig március 8-án, pénteken, 11 órakor indul a LiveNation és a Budapest Park felületein.