2024.3.1 17:00
Olvasási idő 0:31
Krajnyák Petra

A magyar versenyző hatodik helyéhez gratulált a Miss World Hungary, pedig csak ábécésorrendbe rendezték a 23 továbbjutót

ARCOK MISS WORLD MISS WORLD HUNGARY SZÉPSÉGVERSENY

Hacsi Boglárkát tavaly júniusban koronázták meg a Miss Word Hungary szépségversenyen, így ő képviseli hazánkat az Indiában megrendezett Miss World szépségversenyen.

Hacsi Boglárkát 2023 júniusában Magyarország legszebb nőjének választották a Miss Word Hungary szépségversenyen, így ő képviselheti hazánkat 71. Miss World szépségversenyen. A március 9-i döntő előtt a versenyzők különböző megmérettetéseken vesznek részt. Végül a legjobban teljesítő 40 szépségkirálynő közül választják ki a győztest.

A Miss World Hungary hivatalos Facebook-oldalán megosztott poszt szerint a Miss Talent fordulón a magyar versenyző az előkelő hatodik helyen végzett. Bár a listán számozva sorolják fel a top 23 versenyzőt, ahogy arra több kommentelő is felhívta a figyelmet, az országnevek ábécésorrendben szerepelnek.

A Miss World Instagram-posztjából egyértelműen kiderül, hogy a legjobb 23 közé jutó szépségkirálynőket nem a teljesítményük alapján rangsorolták, a mezőny végleges sorrendje még nem alakult ki. A Miss Talent verseny győztese egyeneságon a negyven finalista közé jut, így a Miss World-jelöltek számára nagyon fontos, milyen helyezést érnek el.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Miss World (@missworld) által megosztott bejegyzés