2024.2.26 14:55
Olvasási idő 0:58
Maier Péter

Tóth Gabi szerint beletörött a bicskája abba, hogy érzelmileg megerősítse a nehéz múltból érkező Krausz Gábort

ARCOK KRAUSZ GÁBOR PÁRKAPCSOLAT TÓTH GABI VÁLÁS

Az énekesnő Ágai Kis Andrásnak adott interjút, ennek második részében beszélt a volt férjéről.

Már az első része is nagyot ment Ágai Kis András (Mutasd Magad!) Tóth Gabival készült interjújának, ezúttal az utóbbi hónapok egyik leghangosabb bulvársztorijáról, azaz a volt férjével való kapcsolatáról is megszólalt az énekesnő.

Tóth Gabi mindemellett a házasság intézményéről is kifejtette véleményét és elképzeléseit. „A házasság egy szép dolog, hiszek a házasságban, abban, hogy Isten színe előtt összekötni az életed azzal, akit szeretsz, gyereket nevelni, az élet legfontosabb értelme, legnagyobb felelőssége, amire ha képes vagy, akkor mindenre képes vagy, semmi más nem számít. Továbbra is ugyanebben hiszek, és abban is, hogy megadatik nekem egyszer. Ha elsőre nem is sikerült, de másodjára lehet, hogy fog.“

Az énekesnő az interjúban azt is kifejtette, már nem igazán tervez előre semmit, arról viszont be tud számolni, hogy jelenlegi kapcsolata a táncos Papp Máté Bencével virágzik. „Nem tudom, mi lesz, nem tudom, meddig lesz, élek, és nem is tervezek, hanem hiszek abban, hogy velem ez megtörténik, megadatik majd nekem” – mondta.

Tóth Gabi volt férjéről, Krausz Gáborról is őszintén beszélt:

Nagyon nehéz életből jött, ez nem titok, hiszen megírta a könyvében is. Nem volt könnyű feladatom őt emberileg vagy érzelmileg úgy megerősíteni, hogy megtanulja, mi az a szeretet egyáltalán, vagy milyen családban létezni. Nagyon magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal, úgyhogy ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe picit beletörött a bicskám.

Az énekesnő egyébként Krausznak és új párjának, Mikes Annának boldogságot kíván, szerinte abszolút összeillenek, „még külsőleg is hasonlítanak egymásra“.

Ágai Kis András és a Mutasd Magad! Tóth Gabi-interjúját itt lehet megnézni: