2024.2.24 11:49
Olvasási idő 0:31
Szöllősi Anna

Több mint 10 év után feltámasztják a Harry Potter franchise-t, hat évaddal érkezik a sorozat

FILMEK + SOROZATOK HARRY POTTER J.K. ROWLING SOROZATOK

A Harry Potter tévésorozat-adaptáció a jelenlegi tervek szerint hét évaddal, 2026-ban érkezik a Max streamingfelületeire.

A fiatal varázsló ezúttal egy hét évados sorozattal tér vissza a képernyőkre, pontosabban a Maxra. A produkció minden szériája egy-egy könyvet dolgoz majd fel J. K. Rowling regénysorozatából – írta meg a 24.hu.

A Warner Bros. vezérigazgatója, David Zaslav a vállalat egyik ülése során jelentette be a hírt, ahol emlékeztetett: a Daniel Radcliffe vezette filmsorozat utolsó, nyolcadik filmjének premierje már több mint 12 évvel ezelőtt debütált. Zaslav elmondta, nemrég a regénysorozat írójával, Rowlinggal is tárgyaltak, és mindkét fél izgatottan várja a franchise felélesztését. Ebben a cikkünkben részletesen írtunk arról, amit a folytatásról eddig tudni lehet. 

Kiemelt tartalom
Minden, amit eddig a Harry Potter-sorozatról tudunk: Kasszasikernek ígért bukás vagy új kedvenc van a láthatáron? Minden, amit eddig a Harry Potter-sorozatról tudunk: Kasszasikernek ígért bukás vagy új kedvenc van a láthatáron? 2024.1.4 16:15

A még csak előkészületben lévő produkció szereplőgárdájáról egyelőre nincsen információ, viszont nem valószínű, hogy az eredeti filmekből mentenének át szereplőket. Daniel Radcliffe korábban azt nyilatkozta, hogy továbbadja a stafétát, és ő maga biztosan nem tervez részt venni a folytatásban.