2024.2.22 16:37
Olvasási idő 0:34
Krajnyák Petra

Pharrell Williams és Tyler, the Creator közös Louis Vuitton-kollekcióval rázza fel a divatvilágot

DIVAT LOUIS VUITTON DIVAT PHARRELL WILLIAMS TYLER, THE CREATOR

Ez a Louis Vuitton új kreatív igazgatójának első férfiruházati együttműködése.

Szerdán az Instagramon jelentette be a Louis Vuitton, hogy március 21-én jelenik meg az újabb vendégtervezőjükkel, Tyler, the Creatorral alkotott közös kollekciójuk. A kollaborációra jó barátja, Pharrell Williams kérte fel, aki 2023-ban vette át a Louis Vuitton férfiruházatának kreatív igazgatói posztját a legendás Virgil Abloh halála után.

A golfruházat inspirálta közös kollekcióban rengeteg pasztell, valamint pilótasapka és hozzá illő pilótaszemüveg is szerepel. Az ikonikus LV monogram és a francia divatház összetéveszthetetlen mintái mellett Tyler, the Creator saját márkáinak, a Golf Wang és a Le Fleur védjegyeit – például a virágmotívumokat és a zenész kézírását – is felfedezhetjük.

Szerettem volna a stílusomat és a Louis Vuitton jellegzetességeit úgy keverni, hogy kissé szeszélyes, de mégis hordható legyen a benzinkútra egy keddi napon.

– írta Instragram-posztjában a zenész, aki a ruhák és az utazótáskák mellett számos lakberendezési terméket is tervezett, például egy különleges, fából készült sakk-készletet, amelyet élete legjobb alkotásaként könyvelt el.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tyler, The Creator (@feliciathegoat)