2024.2.16 16:08
Olvasási idő 0:45
Krajnyák Petra

Újabb fellépőket jelentett be a Campus Fesztivál, még több nemzetközi előadó lép színpadra a Nagyerdőn

ZENE FESZTIVÁL MAGYAR ZENE ZENE

A legfrissebb bejelentés szerint Martin Solveig, Darude, a Mando Diao és a Danko Jones is Debrecenben zenél a nyáron.

Pénteken újabb fellépőket jelentettek be a 2024-es Campus Fesztivál szervezői a rendezvény Facebook-oldalán.

Elsőként a világhírű belga-görög DJ-párost, Dimitri Vegas & Like Mike duóját jelentették be, majd februárban leplezték le, hogy a Puskás Arénában triplázó Azahriah is ott lesz a Nagyerdőn. Most azonban a 2024-es Campus Fesztivál első körös fellépőinek teljes listáját is közzétették, amelynek húzónevei között Gayle, Martin Solveig és a Mando Diao szerepel.

Az amerikai Gayle ABCDEFU című dala 2021 legnagyobb TikTok-slágere lett, a francia DJ pedig Hello című slágerével robbant be a köztudatba 2010-ben.

Rajtuk kívül olyan nemzetközi fellépők is zenélnek majd a debreceni fesztiválon, mint a Danko Jones, Darude, a Lucidvox, Queen Omega vagy Natascha Polké.

A magyar zenészek közül Krúbi, Dzsúdló, Sisi, a 30Y, az Analog Balaton, az Ivan and the Parazol és Pogány Induló lép fel, a Tankcsapda pedig mindjárt három koncertet is ad majd a Campuson.

A fesztivál idén az eredeti tervek szerint július 17. és 21. között zajlott volna, de mivel nyáron tartják a sok ezer érdeklődőt vonzó Európai Egyetemi Játékokat is, végül július 24. és 28. között rendezik meg a bulit.

A programok napi bontását a Campus fesztivál oldalán tudjátok megnézni.