2024.2.15 15:07
Olvasási idő 1:10
Maier Péter

Curtis elővette a létező legklisésebb idézetet, hogy nyomatékosítsa, szerinte Osváth Zsolt hazudik a tüntetésről

ARCOK CURTIS OSVÁTH ZSOLT TÜNTETÉS

„Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan“ – üzeni Antoine de Saint-Exupéry soraival az újpesti rapper.

Habár Curtis a 24.hu megkeresésére azt mondta, nem kíván már semmi mást hozzáfűzni az influenszertüntetés ügyéhez, nem sokkal később a Facebook-oldalán mégis megszólalt az Osváth Zsolttal való beefjével kapcsolatban.

Ahogy korábban írtuk, Curtis az állította, úgy került fel a pénteki, youtuberek által szervezett tüntetést támogatók listájára, hogy ő egy szóval nem adta hozzá a nevét, míg az egyik szervező, Osváth Zsolt azt nyilatkozta, hogy nagyon is egyeztetett vele erről, többször is, telefonon. „Hazudik, Curtis hazudik“ – fogalmazott.

Kiemelt tartalom
Curtis kikérte magának, hogy felkerült a pénteki tüntetést támogatók listájára, Osváth Zsolt szerint szimplán hazudik Curtis kikérte magának, hogy felkerült a pénteki tüntetést támogatók listájára, Osváth Zsolt szerint szimplán hazudik 2024.2.15 13:34

Curtis friss posztjában viszontvádakkal illette a valóságshow-celebből lett közéleti influenszert, szerinte inkább Osváth az, aki hazudik, sőt egyenesen kiforgatta a szavait, ő csak véget szeretne vetni a sárdobálásnak.

Ne hazudj, Zsolti!
Amúgy minden rendben van veled? Mert a legutóbbi videóid alapján szerintem valami nem okés. Semmi ilyenről nem volt szó, nem mondasz igazat, azaz hazudsz! Teljesen kiforgatod, amit mondtam, amiről beszéltünk. A gyerekek szerepe, élete a legfontosabb dolog a világon, és aki ezt politikai célokra használja, az pont, hogy te vagy! Aki egy kicsit is lát a pályán, pontosan tudja, hogy miről szól ez az egész. Fejezd be a sárdobálást és az energiáidat az életedben először valódi célok elérése, emberek életének jobbá tételére fordítsd

– írta a rapper Facebook-oldalán, majd hozzárakta az általános iskolás évnyitók és ballagások leggyakrabban visszaköszönő idézetét, amely Antoine de Saint-Exupéry A kis herceg című művéből származik: Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan“.

Curtis mindehhez csatolt egy magvas gondolattal ellátott képet, amelynek a Használdfel.hu a forrása. A poszt teljes egészében megcsodálható az alábbiakban:

Ahogy korábban a Refresher is beszámolt róla, csütörtök délelőtt került nyilvánosságra azoknak a hírességeknek a listája, akik nevüket adták a pénteken 6 órakor kezdődő, Hősök terén tartott tüntetéshez. A közismert influenszerek által szervezett demonstráció célja, hogy kiálljanak „az áldozatokért, a gyermekekért és egy egészségesebb társadalomért“.