2024.2.15 13:34
Olvasási idő 1:34
Maier Péter

Curtis kikérte magának, hogy felkerült a pénteki tüntetést támogatók listájára, Osváth Zsolt szerint szimplán hazudik

ARCOK CURTIS OSVÁTH ZSOLT TÜNTETÉS YOUTUBER

A rapper szerint visszaélnek a nevével, a youtuber már a kettejük barátságát gyászolja.

Ahogy mi is megírtuk, csütörtök délelőtt nyilvánosságra hozták azoknak a hírességeknek a névsorát, akik támogatókként nevüket adják a pénteki, Odakint most szörnyek járnak címmel szervezett tüntetéshez. A támogatók között olyan arcok vannak, mint T.Danny, Dzsúdló, Beton.Hofi, Csobot Adél, Till Attila vagy Puskás Peti. 

A listára felkerült Széki Attila, azaz Curtis neve is, aki azonban nemrég a közösségi médiában arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy nem csatlakozott semmilyen megmozduláshoz, és arra kért mindenkit, a továbbiakban ne éljenek vissza a nevével semmilyen fórumon. Posztjában így fogalmazott:

A pedofília minden formáját elutasítom, és azt is, ha a gyerekeket politikai célra akarják felhasználni. Nem adom a nevem semmi, ezzel a céllal szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez, politikai állásfoglaláshoz. Ahogyan eddig, így ezután is kiállok a gyermekek védelme mellett. Nem írtam alá semmit, és nem csatlakoztam semmilyen csoportosuláshoz. Arra kérek mindenkit, hogy ne éljen vissza a nevemmel, semmilyen fórumon.

Osváth Zsolt: Én szégyellem magam helyetted, Attila

Osváth Zsolt egy azóta törölt kommentben adott hangot csalódottságának a rapper bejegyzése alatt. A már csak Redditen látható hozzászólás így szólt: „Gondolom, szóltak fentről, hogy ezt így nem lehet. Nem találok szavakat. Én szégyellem magam helyetted, Attila!“.

Az esettel kapcsolatban a 24.hu megkereste az esemény egyik szervezőjeként tevékenykedő youtubert. Osváth szerint Curtis előbb törölte a kommentjét, majd mindenhonnan letiltotta. 

Így ért véget egy barátság. Most kérdezem én, akinek nincs takargatni valója, az miért törli és tiltja a kommentemet? Azért, mert pontosan tudja Ati, hogy mindent bizonyítani tudok. Soha, soha az életben nem használnék fel senkit politikai célokra, pláne nem gyerekeket, és soha nem írnám oda senkinek a támogatók közé a nevét, ha nem akarná támogatni az eseményt

– mondta a lapnak Osváth, aki állítása szerint többször is egyeztetett telefonon a rapperrel a kezdeményezésről.

„Közöttünk emberi kapcsolat volt, és valaki szólt neki, hogy ennek vége kell legyen. Úgy, hogy ez a rendezvény tényleg mindenféle pártpolitikától mentes. Minden ellenzéki pártot visszautasítottunk, mindenkit. Hazudik, Curtis hazudik. Én továbbra is nagyon szeretem őt, és bízom benne, hogy egyszer majd ezt meg fogjuk tudni beszélni, és egymás szemébe fogunk tudni nézni. Én tényleg nagyon szeretem őt, és bízom abban, hogy elmondja ezzel kapcsolatban az igazat“ – mondta.

A 24.hu Curtist is megkereste az ügyben, de ő csak annyit reagált: már mindent megosztott a témával kapcsolatban a nyilvánosággal, amit meg szeretett volna, ezek után nem kíván foglalkozni a témával.

FRISSÍTÉS: Curtis később a Facebook-oldalán mégis reagált Osváth Zsolt megszólalásaira, az erről szóló cikkünket itt találod:

Kiemelt tartalom
Curtis elővette a létező legklisésebb idézetet, hogy nyomatékosítsa, szerinte Osváth Zsolt hazudik a tüntetésről Curtis elővette a létező legklisésebb idézetet, hogy nyomatékosítsa, szerinte Osváth Zsolt hazudik a tüntetésről 2024.2.15 15:07